• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Tko veli da pravi majstori u svakodnevnom poslu ne rabe Parkside?
20231220_110051.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Jedan moj kolega, isto mehaničar, se oboružal sa par udarnih Lidla.
Istina Bog da je usput kupil i par Mileta raznoraznih ali ih za sad čuva.

Dopal mi se onaj mali Lidl na bitove, ko ovaj sa slike. Da imam bateriju imal bi i njega.
Vrti se kak vrag a malecki je i svakam se da zavuči. Za kojekave poklopčiče od razvoda, filtera, ventila.... dušu dal.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Da, da, da. To je taj kaj sam ga neku večer u rukama imal.
Prepoznal sam gedorice i njegov omiljeni šerafciger.

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
A nisi vjerovali kad sam otpuštal maticu M20 ;)
Samo je ta baterija slaba, pa ne diše punim plućima.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
4Ah je sasvim dosta.
8Ah je za neke strojeve koji trebaju više snage i/ili dulji rad.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Pa ja sam napisao da mi se ispraznila 4ah baterija nakon što sam odsarafio 3 kotača.

To meni baš i nije dosta...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
Za tih 300e koliko te dođe ja kupim sve što mi treba u lidlu... A pošto ja nisam majstor nego mi treba povremeno, držat ću ga u toploj radioni gdje mi moje webasto već mjesec dana drži 21 stupanj uz utrošak od 1 deci dizela na sat...

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,871
3 točka = 12 šarafa....

Zato imam 2 baterije. I kupim si još 2 8ah

Kupim si i onaj veliki pištolj. Taj neće raditi na 110% snage pa neće toliko ubiti bateriju..

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,427
I dođeš blizu ili na 300€, ne slažemo se.

Mislim, briga mene, svatko za svoje novce kupi što hoće i radi kako hoće.

Ja iz osobnog iskustva govorim, imam 5 parkside mrtvih baterija i dosta mrtvog alata, pogotovo te 20V baterije koje jednostavno nakon 5 - 10 punjenja se više ne žele puniti, da, možeš prisilno, ali dali je to meni potrebno?!

Ne šarafam ni ja s njima svaki dan, al kad šarafam, ne želim misliti jesam ponio pune ili prazne baterije, hoće htjeti napuniti, dali će se isprazniti itd... Ne košta nešto s razlogom više ili manje.

Da je Dacia tako dobra, svi državnici bi se vozili u njoj, šta ne? Nebi kupovali skupo.

No da ne duljimo, svak nek kupi što ga volja i nek radi kako želi i umije, ali interesantno da uvijek tko kupi jeftino hvali na sva zvona, onome tko je dao više para, ne mislim sad na tebe, nego govorim općenito.

Najnoviji postovi

Na vrh