Ima već negdje opisano sve, ali mogu ponovno, možda sam dodao nešto novo.
Kineska kopija webasta. Uzeo s amazona za 150 eura (kad sam ja uzimao bilo je oko 100 eura)
Znači uzeo sam za ugradnju kit, a možeš uzeti u koferu već spremno, ali to ti je više za šator. Pa nositi na vikendicu i tako.
Znači u kitu dobiješ mali rezervar, crijeva, pumpu, filter, crijeva za zrak, sam grijač i digitalni termostat.
Ja sam ga ugradio na policu, izbušio rupu u zidu. Van izveo ispuh i usis zraka za sagorijevanje (usis mi je prvo bio unutar prostorije, ali puno zraka vuče i stvarao mi je podtlak pa su me bolile uši).
Stavio sam veći filter goriva, slijepi vod za ručno odzracivanje crijeva, yamaha brzu spojnicu za gorivo i uzeo 22l rezervar za vanbrodske motore s pokazivačem količine goriva. Ništa se od toga ne mora. Ali ovako mi je lakše i više goriva unutra i mogu ga lako odspojiti i vani napuniti itd.
Termostat može raditi na postavkama 1-6 gdje ti kontroliras samo snagu, tj. Količinu goriva u komori.
Ili može baš na termostat biti gdje namjestis temperaturu prostorije i onda ju drzi.
Ja grijem 2 prostorije od 15m2. S tim da imam razvod zraka u obje i klapnu da mogu jednu isključiti.
Potrošnja na 5kw grijanja je oko 550ml dizela na sat... Na 1kw je oko 110 ml na sat.
Ako te još šta zanima, pitaj..