• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Dal kupit ovo ili ne za 660 kn?

✔ Brend : SWISS MASTER
✔ Tip: 256-djelni set alata
✔ Materijal: Krom-Vanadij
✔ Udobne ručke za dodatni grip
✔ Čvrsta kutija za pohranu sve organizirano

6c460403c7f0b3565d0ea61114e94c9b.png

fbd3f43be853b9c6499a1249f04b2d4e.png

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
to je dobro za imat u garaži , pa ako netko dođe pokažeš , kurčiš se po forumu i tak
ali za profiće NE

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa ..u tebi ima potencijala , samo pazi da ge ne usmjeriš prema gemištima i konobaricama ..jer mi Zagoci u kojem god smjeru krenemo postajemo profići

to je više za one kak ih ja zovem kofer majstore , za svaki posel imaju svoj kofer ...
A taj kofer alat ti je više koncipiran da ti žena kupi za pod bor i tak ..rođendane , proslave , martinja , vincekovo ....zamisli da nekom na poklon doneseš viljuškasto okaste ključeve bez kofera .
Kofer je tu bitan sam po sebi , pakiranje prodaje prizvod ..nije bitno kaj je unutra i da li bude služilo..

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dobro je dok se koferi s alatom donose kuči,dok neki moraju sa koferom u kojem je par gača otič od kuče.Tino ti kupi taj komplet a kofer možeš prodat :eek::

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Nažalost, vjerovatno bude došlo bude vrijeme kad bum i ja pakiral kofere, ali živi bili pa vidjeli...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
to je jedino dobra kupnja ako rastaviš komplet i pojedinačno prodaš po 10 kuna komad(neki i više ) ..vjerojatno je več pun jakuševac takvih trgovca , hočem reč pa si kupiš kofer ak ti se hoče kofera jer i kofer je na prodaju

aag14v

Dobro znana faca
Tu od
4 Kol 2011
Poruka
717
ZJ, cijena je bila 100 kn/komad 3 male bosch plave brusilice ( 1400 W, 1000 W, 900 W - stari tip) i dvije male iskre kb 59 od 500 W.

Puknuti, nekadašnja stara iskra je bila u rangu nekadašnjeg plavog bosha pogotovo velike brusilice, možda su čak i dugotrajniji strojevi. Čak je iskra i radila rotore za neke modele plavog boscha...
Što se tiče marki FEIN; FLEX stari Siemens Schukert i dr. su svjetski vrh, ali i drugi cjenovni rang.

Uvijek kupujem kvalitetan očuvan rabljeni alat. Cijena bude jako niska, a kvaliteta vrhunska.

Nisam profesionalac, ali alat volim i u alat se kužim. Vidio sam kako pucaju ključevi kineske proizvodnje ali i oni "profi"...
Ali ima neki pravila, za ključeve veće od 22 bi se trebao koristiti prihvat nasadnog ključa od 3/4", za one veće od 46 bi prihvat trebao biti već 1" i tad nebi bilo oštećenja koliko god bio zapekao vijak. Vilasti ključ na hrđavu maticu (pogotovo loše kvalitete) nebi trebao ići već bi se koristio okasti... eee kad ni sve to bilo pri ruci na terenu
Ali koristimo ono što imamo ...

Posljednje uređivanje:

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Prije dok se nisam bavio razlikama prvu koja se nađe u garaži, sad kad se može malo i birati uzmem onu za podmazivanje glave trimera.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Grafitna ne valja za to. Em je previše konzistentna ("tvrda"), em je predviđena za pikse i slične sporovozne stvari.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Koja mast je dobra za žarulje i to neonke nešto mi škrtaju kad ih upalim.

Na vrh