Puknuti ja osobno vise volim radit sa ploćicama nego sa noževima. Ako se zatupi, okrenes i peglas dalje, a nož ako ode pa brusi, pa lotaj..., ovak dok se sj... bacis u smeće, zamjeniš i peglaj dalje. Jedanput sam sa noževima dobil skoro mlade, istokarivao sam na fi 400 rupe kaj su bile autogeno rezane, zlo živo. Svako malo ili je vidija zgorela ili se okrhnula na okovini. Puknul mi film, uzel u strojni držać 2 pločice i udri miško, išlo kaj u repu, a i više sam mogel ukopavati nego sa nožom.za početnike je strija ili vidija , ( a bome i za tvoj stroj)
Paaaaaa..., otom potom, ja sam te rupe radil na staroj razlokanoj TRB-jki radijalki. Prije dok još nismo imali velikog borverka u firmi, sve komade kaj nisu mogli na mali borverk sam pokal s tom radijalkom.za pločicu mora biti dobar stroj , bez lufta, bla,bla,bla
Naj se ve zvlačiti od posla!ne bi se više mješal u ovu raspravu vidim da me šišate u tom polju ,
rekel bi moj gazda kad smo gledali za komadom :
Idemo , ti nisi još prav počal a ja više prav nemrem
jesu i nisu dobre , no tebi se to sigurno neče dešavati ..ako zakvačiš kabel pa smakneš masu ili loše primi na neku cjev padne na pod pukne ko da je od stakla ...