Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Njoj bi bil dobar, al i ti se moreš mutiti sad u zimske dane, nekaj delaš, npr nakite za bor za drugo leto😉
Vrag nek nosi taj vaš zub .Kod mene je ovak upravo i navek, znači brusna zub dole, rezna gore.
Kao i kod Kupljenca je kod mene, stara radi adventske vijence, aranžmane i sitnice. U poljoprivredi to nema mjesta jer se u principu sve zagrije i onda tu nema nekog efekta, mada ne vidim ni di bi u poljoprivredi kaj ljepil z vrućim ljepilom😅eventualno neke sitnice u kabini ali se isto prije ili kasnije uvreli sve i otpadne.Koliko ljepljenje takvim pištoljem drži i postoje li kruti materijali koje ne može lijepiti?
Je danas bil popravni? Ili si zgubil volju?Današnji pokušaj navlačenja cijevi u cijev
View attachment 32300
Grijanje:
View attachment 32301
...i nakon izbijanja (preveliki preklop, pa nije išlo:
View attachment 32302
Jučer sam tražil neke cijevi po podrumu i naletjeh na kutiju.Imao sam dobra iskustva s njom, koristio sam ju više od 2 godine, ali ostao sam radi gluposti bez solidne lidlove Parkside "hoby" šprice za lakiranje:
View attachment 32240
Pretražio sam oglasnike i osim jedne na Njuškalu više od dva put skupje od stvarne cijene u Lidlu, nigdje ju više nisam našao.
U petak sam naletio na oglasniku, na jednu iz Kauflanda, na cca 60% cijene. Danas sam otišao s autom svega 10-tak km i kupio sam tu kauflandovu robnu marku "hoby" šprice za lakiranje:
View attachment 32241
Ima li netko od ovdje aktivnih forumaša bilo kakvih iskustava s ovom električnom špricom iz Kauflanda? Ako netko ima lijepo molim da ih opiše.
Unaprijed hvala.
Tu treba popravni s polirkom.Je danas bil popravni? Ili si zgubil volju?