• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,512
To su vrhunski namjenski ključi, takve sam nekad delal...
Bum te ja naučil kad raketa ispusti dušu ;)
Ak ti treba,tvoji su. Viljuškasti je1/2,a ovi c su 5/8 i 3/4. Kardan nisam gledal

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,798
Jel zna tko gdje nabrusit noževe u ZG i okolica, ma u biti nije bitno gdje bitno da može nabrusit a i novi dolaze u obzir.

Prilozi

• IMG20230113185813.jpg
    IMG20230113185813.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 47
  • IMG20230113185808.jpg
    IMG20230113185808.jpg
    22.6 KB · Pregleda: 47

pepitomex

Novi član
Tu od
6 Sij 2023
Poruka
3
Pozdrav, pratim ovu temu već nekoliko tjedana, ali tek sam se nedavno registrirao. Zanima me da li netko zna koliko bih mogao dobiti za ovaj plavi Gedore set? Dobio sam na poklon, ali mi ne treba. Gedore su made in Germany. Isprike unaprijed ako su postovi ovakvog tipa zabranjeni. Hvala, lp. s33.jpg s22.jpg s1.jpg

pepitomex

Novi član
Tu od
6 Sij 2023
Poruka
3
da to su 1/2 cola, pretpostavio sam da su skupe jer djeluju puno kvalitetnije od gedora kakve ja inače imam šta bi onda bila poštena cijena cca 80 eura?

pepitomex

Novi član
Tu od
6 Sij 2023
Poruka
3
Dakako da sam čuo za marku Gedore, samo nisam nikad bio u posjedu ovakvog seta i samim time nisam znao šta je realna cijena za ovo, hvala

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,876
To je njemacki brend koji se zove Gedore . Profi alat nema ga nadaleko boljeg.
Iskreno,meni nekako bolje leže Stahlwile ključevi i gedore

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,940
Malo mutan osvrt na alat:
I Unior i Gedore, Stahlwile i svi oni drugi nespomenuti brendovi su nakon svega samo zaslužni da se sada budim s bolnim rukama, zglobovima, ma neupotrebljivim prstima barem nekoliko minuta poslije buđenja.
Ne znam da li jednaki osječaj imaju u svojim šakama i prstima moji vršnjaci koji su intenzivno miješali karte i dizali čaše u zrak u okolnim krčmama, dok sam ja van radnog vremena i dalje "šarafio".
Alat prema meni je malo bio dobar, pomogao mi je zaraditi za život, ali je ostavio naplatu i svoj trag.
Nakon svega moja iskrena preporuka, pazite na svoje ruke, koristite sva dostupna pomagala kao aku alate, pneumatske, bilo što što nije na Vaš čisti krvni pogon.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Kaj se ovog Gedore alata tiče.
Meni osobno se ne sviđa model samog nasadnog ključa, naročito za stare oglodane glave vijaka i matica.
Ali mi se zato jako sviđa kratki nastavak, imam takve ali davno obrušene i več su jako umorni.

Nakon svega moja iskrena preporuka, pazite na svoje ruke, koristite sva dostupna pomagala kao aku alate, pneumatske, bilo što što nije na Vaš čisti krvni pogon.
Poluga je isto odlično pomagalo, u nedostatku spominjanih alata, makar je na čistokrvni pogon ;)
A kaj se ostalog tiče, ja bum sretniji da moram prste i ruke razgibavati neko vreme nego da me glava boli od dizanja čaša ;)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,696
Njamiiii, ovo bi bilo lepo imati samo za pofaliti se pred gostima 🙂

Najnoviji postovi

Na vrh