Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
A gdje sam ja tu?
imam te stolove, koristio jednom i to je to.... kupio ih prije dvije godine... ja sam ih mislio prvenstveno koristiti za rucanje kada se pojave koji extra gosti na druzenju....Zavidna kolekcija, Parkside lover.
BTW, Parkside selotejp je katastrofa, sad kupio i nikad više. Puca čim malo krivo uhvatiš i ljepilo nekad ostane na donjoj traci, nekad na ovoj koju vučeš. Nije alat, ali moram napomenuti.
Ima li netko ove stolove? Je li to stvarno tri komada za 65 eura ili je ipak jedan? Kako su se pokazali? Trebam baš tako nešto sklopivo i da stane uza zid ili na dno prtljažnika.
Multifunkcionalni stolovi - u Lidl Hrvatska
Multifunkcionalni stolovi - 3 stola koji se mogu koristiti pojedinačno ili u kombinaciji Stabilan aluminijski okvir Nosivost po stolu: maks. 35 kgwww.lidl.hr
Ja dosta radim sa takvim četkama i nemam takvih problema mada vele iskusniji da Bosch baterije baš i nisu neka sreča. Takva od 4 Ah i je na bušilici.Probajte staviti žičanu četku na bušilicu, isprazni se isto jako brzo, čak i ova od 4 Ah.
Mislim da brusilica dosta snage gubi na pužu, a i taj dio se fino zagrije kod opterećenja. Možda ne bi bilo loše provjeriti u kakvom je stanju i eventualno dodati masti.Ja dosta radim sa takvim četkama i nemam takvih problema mada vele iskusniji da Bosch baterije baš i nisu neka sreča. Takva od 4 Ah i je na bušilici.
Bruslica ima 5 Ah ali ju pojede puno prije.
U biti, kad nekaj ozbiljnije delam s tim alatima ionak sam na kablu
Zaboravil sam xd napisati, onda bi valjda shvatil moj post.ajme koji balkanizam