• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,329
Evo krepase mi 4ah parkside gov*o od baterije u pol posla. Jooooooooj živote ti ***** da ti ***** parkside.

Bosch baterije 7 godina stare još rade ni jedna krepala nije.

Taman ispraznio 8ah na fleksi, stavim 4ah da završim posao i samo blica fleksa. Stavim bateriju na punjač I ništa. Uopće ko da ju nisam ni stavio...

Jooooooooj

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,471
Općenito Parkside je dobar, ali samo za laganini posla.
Za ozbiljnije stvari, bolje provući produžni i klasičan alat.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,329
Evo fleksa nije razočarala. Ali se baterija 4ah pokidala sama od sebe. Očito s tom serijom nešto nije bilo u redu. Pošto sam kupio 2... I obje su same od sebe krepale..

A s 2 8ah baterije (ni jedna puna nije bila. 1 ispraznio, druga I dalje na pola pokazuje)

Sam odrezao rub, poklopac i izbrsusio.
1000022967.jpg

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,471
Možda imam i ja tu seriju od 4Ah...🤔
Nekako se brzo isprazni, i čini mi se kao da su od 2Ah, ne od 4Ah.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,329
Pa gle. Meni kad je prva krepala sam dobio novu pod garanciju. I subjektivno je puno bolje radila i duže držala. Na žalost ta je bila u lampi koju su mi maznili.

Sad u ponedjeljak ih zovem. Imam par stvari za garanciju 😅

Moram sutra račune naći..

Velika lampa, pali se sama od sebe bez da stisnem prekidač. Ne smijem ostaviti n bateriju u njoj, ova manja, punjiva.. Krepala baterija. Mali puhac zapinje ventilator i smrdi po paljevini... I baterija krepala.

Nisam još nikad imao problema s Performance alatima, ali ovaj zeleni je kako naletiš ali većina vrijedi eto možda toliko koliko je plaćena..

1000022955.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh