Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 10,694
Koliko je jak motor?
Koliko daje pritisak?
Koliko daje pritisak?
Bilo mi dosadno pa sam raskopao cirkular što su mi ostavili, problem je switch, ostaje je u stisnutom položaju. Pokušao sam štimati oprugicu i te limiće, ali nikako na zelenu granu. U kući imam slične switcheve, ali sve je to loše tako da ću naručiti novi i onda imam još jedan cirkular. Elektronika je zalivena nekim silikonom pa i nju moram opet zaštititi...Stigla nova igračka s reklamacije. Ista serija C3, isti mjesec proizvodnje, serijski broj niži od reklamiranog. Ajmo oklade koliko dugo će ova raditi...
View attachment 79808
Kažu da staru bacim u smeće, how yes no, ide raskopavanje i detekcija kvara.![]()
Miniwasch i gotovo.View attachment 81226
ima možda netko? se isplati kupiti? trebalo bi mi za tlakovce očistiti..
TROFAZNI KABEL TI IMA 5 ŽICA! Ima 3 faze R, S, T, nulu i uzemljenje.Imam pitanje kako se spaja trofazni kabel na uticnicu za struju na svas aparatu ima tri zice
Taj aparat u originalu ima dva ulazna kabela i oba odlaze na sklopku, gdje se bira 1f ili 2f ulaz.Imam pitanje kako se spaja trofazni kabel na uticnicu za struju na svas aparatu ima tri zice
Imaš 1f mrežu?Hybrid, znači ongrid + offgrid, složit ću sve moguće opcije, inverteri podržavaju i UPS mode tako da cijela kuća može biti na baterijama u standbyu i u slučaju nestanka struje se sve prebacuje na njih. Može se i vremenski složiti da preko dana koristim baterije, preko noći ih punim po nižoj tarifi iz mreže. Ili obratno, da se po danu dok ima sunca pune, a preko noći koriste. Uglavnom, moguće su razne kombinacije, sad ih balansiram i lagano projektiram.