Ja sam kupio neki ručni alat i štender (dizalicu) za motor. Sve okNe znam gdje bih postavio ovo pitanje pa nekom logikom, pošto se radi o kupnji alata...da li je netko kupovao/naručivao alate sa stranice VEVOR VEVOR Europe|Affordable & Reliable Home Improvement Store zanimaju me iskustva, sa kupnjom...hvala
Ne znam gdje bih postavio ovo pitanje pa nekom logikom, pošto se radi o kupnji alata...da li je netko kupovao/naručivao alate sa stranice VEVOR VEVOR Europe|Affordable & Reliable Home Improvement Store zanimaju me iskustva, sa kupnjom...hvala
Jel bi sad uzeo ovaj. Razmišljam a ti savjetuj.Uzeo dizel grijač. Super zadovoljan
Baš te to zeza. Evo probam, ne mogu niti ja ubaciti sliku s moba u ovaj odgovor. Da probam onu drugu varijantu:I sad nemogu postavit slike????,
Ima i što nemaju, kao recimo nastavak za udarni odvijač tzv Tornax, proizvodnja Unior, pa šarafciger za štelanje karburatora flakserica i sličnih (ima ih mislim 14 različitih u kompletu, na Internetu, nemaju niti jedan i blijedo gledaju). Ma isto je i kod Comet N. Marof, nemaju ni oni, a svi kao drže sve...Kad smo kod alata, bio prekjučer u Centru alata u Štefancu ili prije Štefanca, dučan sa tolko alata nikad nisam videl. Mislim da je to od Međimurke BS.