• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,702
ja spustam pumpu ravno prema dolje u vodu...nekad povuce nekad ne...nije nista presavinuto...sve ravno...samo ju malo nagnem i cujem odmah kak.povuce vodu...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,702
Mene ne muci to...skuzim odmah kad povuce a kad ne..kolko para tolko muzike...jeftina je to pumpa...samo sam se ukljucio u razgovor jer mi se dogada ista stvar...al.s obzirom da je jeftina pumpa ja se ne zamaram...bitno da radi...

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,261
Provjerio sam crijevo, nema "sifona" odnosno zračnih džepova, sva voda se izlije djelomično van, djelomično natrag u pumpu, prozirno je pa se sve vidi. Pumpa stoji ravno na najnižem dijelu podruma.

Sad sam je spojio preko pametne utičnice, plovak fiksirao u gornji položaj i palim mobitelom kroz prozor blizu ispusta tako da čujem ide li voda ili ne.

Stara pumpa je bila Metabo i crkla je vjerojatno iz istog razloga, rotor se jedva rukom vrtio. Ne znam, bezveze mi kupovati drugu pumpu koja može patiti od istog problema.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,598
Kad znaš da ako je pod kutem povuče,onda napravi kao što je kolega stippa napisao
"A da je stavis i ucvrstis pod kutom... 😉" i problam riješen

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,161
Jel plovak postavljen pravilno kao na slici crvene pumpe?
Plovak mora ugasiti pumpu prije nego uspije povući zrak, crijevo nasmije ni u kojem dijelu imati pregibe gdje bi se poslije gašenja pumpe zadržalo vode Screenshot_20251125-061724_Chrome.jpg Screenshot_20251125-061611_Chrome.jpg

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,482
Raskopaj pumpu!!!!!!!!!
Čim rotor pumpe uđe u vodu, pumpa mora raditi! Nikakvi "zračni jastuci" se ne nalaze u tom području

Najnoviji postovi

Na vrh