a da mi odgodimo sjetvu i placanje racuna i obaveza pa neka se nas ceka malo.
Ja jedva čekam da platim radnice sa OPG bonovima i vaučerima ha ha Neprocjenjivi su
a da mi odgodimo sjetvu i placanje racuna i obaveza pa neka se nas ceka malo.
ma di ti to sve čuješ?Danas čujem da neče bit 70% vaučer nego sve novci.Mjenjaju se ko vrijeme.
ma da mi koji se bavimo stočarstvom,mi smrdimo
ma bude i to valjda...uh imam za 40 krmača dobiti poticaj...nije to za bacit...a bude došlo sigurno i to...kad god dođe uvijek dobro dođe....:finga:
i kod mene ista situacija,još i ljuljevi zovu upomoč,meni bude veselo jer ove godine bude još manje poticaja jer me sjebala druga klasa mljeka pa bude u konačnici za iduču godinu još manje nego ove:madmana::madmana:Danas sam čuo novu teoriju (zavjere): trećina poticaja do kraja tjedna ostatak do kraja mjeseca za ratarstvo. Ja im više ništa nevjerujem. A moje žito plače za kanom.
- Uz već uobičajenu kontrolu poljoprivrednih potpora, od ove godine kreće i kontrola na daljinu, koja će se slučajnim odabirom obavljati iz zraka snimanjem terena iz aviona. Snimci će se uspoređivati s podacima iz ARKOD-a - kaže Tušek.
na kaj sve ne troše novce...
Isprika svima ako upadam kao padobranac ovdje, ali imam problem, pa ako netko ima kakav savjet.
Radi se o mojim starcima koji su prošle godine ispunjavali zahtjev za poticaje online, danas je stara bila i rečeno joj je kako neće biti isplate poticaja jer jedan dio nije dobro napravljen. Navodno je nekakav papir trebalo poskenirati i donijeti osobno.
Sad trenutno neznam cjelu priču, ali rečeno je kako oni nisu jedini te da ih je hrpa tako nasjela i neće dobiti poticaje.
Sjećam se samo da im je obećano da neće biti nikakvih problema sa online prijavom, te ako bude problema, netko će se javiti.
Radi se o području jastrebarskog.
Ako netko ima savjet, molim da mi pomogne. Znam da je priča malo štura, ali kad ću imati više detalja, javit ću.
Hvala svima
Isprika svima ako upadam kao padobranac ovdje, ali imam problem, pa ako netko ima kakav savjet.
Radi se o mojim starcima koji su prošle godine ispunjavali zahtjev za poticaje online, danas je stara bila i rečeno joj je kako neće biti isplate poticaja jer jedan dio nije dobro napravljen. Navodno je nekakav papir trebalo poskenirati i donijeti osobno.
Sad trenutno neznam cjelu priču, ali rečeno je kako oni nisu jedini te da ih je hrpa tako nasjela i neće dobiti poticaje.
Sjećam se samo da im je obećano da neće biti nikakvih problema sa online prijavom, te ako bude problema, netko će se javiti.
Radi se o području jastrebarskog.
Ako netko ima savjet, molim da mi pomogne. Znam da je priča malo štura, ali kad ću imati više detalja, javit ću.
Hvala svima