Većini dužnika iz 2011. je iznos duga veći od poticaja tako da im neće ništa sjesti na račun, sve ide za dug u poreznu.
Točno da, al svejedno im se mora proknjižiti...
Većini dužnika iz 2011. je iznos duga veći od poticaja tako da im neće ništa sjesti na račun, sve ide za dug u poreznu.
e to knjiženje njih muči ,jer zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano,evo danas sam se uvjerio koji su birokrati,imao sam blokiran račun od porezne za doprinose za zadnjih 4 mjeseca prošle godine,nešto sam uplatio a razlika otišla prije nekoliko dana sa uplatom od mlijeka,danas ja nazovem referenta i on kaže da ništa ne vidi,gas u grad u banku,uzmi izvod na kojem se vidi kud je fina uplatila,dođem do porezne i to mu pokažem ,on ide mene dalje uvjeravat da to nije to,uz moje prigovaranje i loš stav uspio je progledati kroz sustav i vidjeti da je sve ok,i sad kao on sutra mora vidjeti kod šefice dali ona bude poslala neku potvrdu prema Zagrebu da sam čist po obavezama da ova gospoda to vide u agenciji za plačanje
prijatelju za čega su dobili poticaje i kada:
Tko god da je na vlasti nebi nam bilo bolje jel para nema a sve se teže zadužujemo,dok ne dođe dan kada nam više nitko ne bude htio dati kredit.Svi znamo da kredit na kredit i tako u nedogled ne može dugo.
gospodo draga i ja sam zaokružil njih na listiću ali pričati o nekakvim pošastima pa današnju vlast nazivati tako,pa prisjetimo se malo zbog čega nam je tako.pa najviše zbog onih koji su dosad dijelili sve i svašta svakome za mir u kući i glasove a zadužili su ovu državu barem za dvije tri države.budimo realni ali je tako samo kaj su ovi danas radije išli primjerom rezanja i štednje a ovi dosad su samo dizali kredite svakodnevno pod kamatama od kojih boli glava.možda će mi netko zamjeriti nešt ali mislim da se trenutno u zemlji odvijaju neke vrste uvođenja reda priznali mi to ili ne ali najveći problem je u nama jer smo tiho,vođe ko da ih nema,po nama seru svi od djeteta u vrtiću do staraca a zašto?!dal je linić kriv što u zemlji trenutno imamo 50 milijardi neplaćenog poreza,dal je linić posljednjih 5 godina bacil skoro 60 milijardi naših kuna u brodogradilište,dal je linić uzel skoro 20 milijardi kuna od EU za sanaciju brodogradnje,ima tu još puno tih stvari ali zasad toliko.svatko tko u današnje vrijeme misli da su nam oni prije donijeli nešt dobroga ili su imali koristi isto ko i oni ili su jednostavno blesavi,treće opcije nema.zato me boli kad netko veli da su ovi danas pošast,pa što su onda bili oni koji su danas po remetincima,koji su bojali tunele za cifre od kojih boli glava,koji su se ugojili za duplo otkad su došli na vlast,koji su krčili nepostojeće šume,........budimo samo realni
samo neka ,bilo je več i vrijeme da konačno to krene , pa da vidimo konačno na čemo smoevo najnoviji ćlanak skoro sve se vraca u Linicevu kasu..........
http://www.agroklub.com/poljoprivre...-poljoprivrednika-i-ribara-bez-poticaja/8893/
Nemam nist protiv toga da se prvo oni namire jer su bokci nemocni zaradit na posten nacin, znaci nek uzmu nama. Imam i ja nekog duga pa nek se namire i nek isplate ostatak.
Jos od Tahija i cara Franje ćelavog pa do danasnjih dana uvijek je seljak bio taj na cijim su se ledjima lomile i gradile drzave pa nemoze ni ova daleko utec od toga. Ovo sve ostalo je toliko propalo u popljackano da jednostavno nemaju gdje dalje uzet. Samo nek uzimaju, mom su djedu meli tavane i praznili kante sa svinjskom masti, uzimali zemlju, nekima konje a ovi to rade na finjaka uplatnicama, samo nek uzivaju dok mogu jednom ce i tomu doci kraj.
dobro a sto je sa onima kojima je dug veci od poticaja npr dukuju 200kn a trebaju dobiti 100kn
""Ma dajte više gamad birokratska krenite sa isplatom,tko je dužan namirite se i ostatak dajte ljudima,samo onda naplatite i drugim dužnicima ,ovako ispada da seljaka svi mogu je...i,samo gospodo nemojte zaboraviti da je taj isti seljak držao pušku u ruci i da bi mogao ponovno samo protiv domačih smradova koji isisavaju zadnju snagu iz malog seljaka""
to je jedan od komentara na clanak......
""Ma dajte više gamad birokratska krenite sa isplatom,tko je dužan namirite se i ostatak dajte ljudima,samo onda naplatite i drugim dužnicima ,ovako ispada da seljaka svi mogu je...i,samo gospodo nemojte zaboraviti da je taj isti seljak držao pušku u ruci i da bi mogao ponovno samo protiv domačih smradova koji isisavaju zadnju snagu iz malog seljaka""
to je jedan od komentara na clanak......
to mi je bilo dosta zanimljiv ustvari cak jako dobar komentar zato sam ga i prekopirao...........