"Za čega se boriš Aleksa?" Auuuu...
.. Za sebe naravno, sad ostaje samo jedan čisti OPG sa travama i djetelinama, u ekologiji...idemo ziceraški bez krava po profit...
"Za čega se boriš Aleksa?" Auuuu...
Jel uopće tko dobio poticaj kad su uplatili 25.2 ili su to samo cifre napisane.
Ja imam manje duga nego sto trebam dobiti pa nema nist
dal mi može netko odgovoriti na moje pitanje ako ima kakvih spoznaja ili uvid u zakonitost.prije 5 g imao sam prijavljeno 10 krmača za poticaj koje sam u međuvremenu prodao ili pospremil u škrinje ali inspektorica mi i nadalje dolazi u kontrolu dan danas iako već 3 g nisam tražio poticaj za krmače.sad me zanima dali ona može meni dolaziti u kontrolu i recimo pisati neke kazne ako nešt nađe pošto nisam ništa tražio?drugo je po meni za zemljište to razumijem ali ovo sa svinjama ne,ja i danas imam 6 krmača nemam ih prijavljenih za poticaj i neću ih prijaviti vodim onaj registar ali ako ne tražim ništa od države zašto onda država traži od mene.molio bih nekoga koji je bolje upoznat sa tim da mi proba odgovoriti .hvala
Evo danas mi došla obavjest od fine o prebitom dugu od 25 veljaće i nisam dobio ništa .
upomoć, da li netko registriran na onom drugom forumu da pročita što su objavili o poticaju spominju neke vaučere a link ne mogu otvoriti .MOLI SE POŠTEN SELJOBER DA PROČITA LINK I OBJAVI GA NA OVOM FORUMU:=:=
Ne samo da te mogu kontrolirat već ako tražiš poticaj za ratarstvo a recimo ne vodiš evidenciju za svinje mogu ti uskratit poticaj .iako ne tražiš poticaje i dalje moraš zakone poštivati.
Vele da bi isplatili kroz 15 dana milijardu kuna a ostatak da bi išel u vaučerima...