gospodo draga i ja sam zaokružil njih na listiću ali pričati o nekakvim pošastima pa današnju vlast nazivati tako,pa prisjetimo se malo zbog čega nam je tako.pa najviše zbog onih koji su dosad dijelili sve i svašta svakome za mir u kući i glasove a zadužili su ovu državu barem za dvije tri države.budimo realni ali je tako samo kaj su ovi danas radije išli primjerom rezanja i štednje a ovi dosad su samo dizali kredite svakodnevno pod kamatama od kojih boli glava.možda će mi netko zamjeriti nešt ali mislim da se trenutno u zemlji odvijaju neke vrste uvođenja reda priznali mi to ili ne ali najveći problem je u nama jer smo tiho,vođe ko da ih nema,po nama seru svi od djeteta u vrtiću do staraca a zašto?!dal je linić kriv što u zemlji trenutno imamo 50 milijardi neplaćenog poreza,dal je linić posljednjih 5 godina bacil skoro 60 milijardi naših kuna u brodogradilište,dal je linić uzel skoro 20 milijardi kuna od EU za sanaciju brodogradnje,ima tu još puno tih stvari ali zasad toliko.svatko tko u današnje vrijeme misli da su nam oni prije donijeli nešt dobroga ili su imali koristi isto ko i oni ili su jednostavno blesavi,treće opcije nema.zato me boli kad netko veli da su ovi danas pošast,pa što su onda bili oni koji su danas po remetincima,koji su bojali tunele za cifre od kojih boli glava,koji su se ugojili za duplo otkad su došli na vlast,koji su krčili nepostojeće šume,........budimo samo realni