Ovo nije tema za politicka sranja, imate forume za te gluposti.[/QUOT
BRAVOOO!
Ovo nije tema za politicka sranja, imate forume za te gluposti.[/QUOT
BRAVOOO!
Šta se bunite nek ljudi pišu barem znaš kako ko razmišlja, koliko je tko i kada drpio u kojoj stranci. Pustite nek se piše ionako se na forumu ništa zanimljivo ne dešava.
Vi neki zbilja ne kužite svrhu ovoga foruma, ovo nije politički forum i za vaše glupo prepucavanje. Poanta ovog foruma je dobivanje informacija o aktualnoj situaciji koja i nije baš bajna i inače, te razmjena iskustva i slično, a ovo o čemu vi raspravljate NEKI (politika) totalna glupost, ko da koga zanima u kojoj je ko stranci i koje je njegovo političko razmišljanje. Bio on član SDP-a, HDZ-a , HSS-a ili bilo koje stranke.Nađite se na kavi ili negdje već pa se prepucavajte do mile volje....
nisam prijatelju iz nikakvog purger varoša ja sam dijete sela i želim samo da nam svima bude bolje i tebi i meni i vidim da više manje isto mislimo ali mislim da ne trebamo napadati jedni druge i prozivati ih sumnjivcima ili sl.iz mojeg imena je vidljivo kojoj strani pripadam ali to ne znači da se slažem sa svime kaj nam se događa ili da to zagovaram ali isto tako malo peče kad se netko javi i svu krivnju svaljuje na jedne a da se ne zapita koliko krivnje imaju i oni drugi.meni je svejedno dal nas vode ovi ili oni samo neka budu pošteni.ako svi mislite da smo mi lopovi i banda ovakova ili onakova recite mi samo što su onda bili oni prije nas i ništa više.popiti kod prvog susjeda deset gemišta a kod drugoga još jednog pa reći da ti je pozlilo baš od onoga zadnjeg mislim da ne drži vodu slabo ti je od svih a najviše od onih deset.pozdrav svima u nadi da će nama zasjati sunce što prije ali da treba malo više poštenja svih,treba.
Mora li se sa vaučerom uzeti sve kod jednog dobavljača, kako se knjiži vaučer i prima li Ina vaučer za gorivo?:icon_hang:
samo da pitam, ti vaučeri...
pa kaj i tak ne moraju na kraju platit te vaučere poljoapotekama i drugim dobavljačima?
ili kad su ono kapitalna plaćali bankama umjesto seljacima...
ovako ti daju papir, ti ga daš za robu (bez popusta) i uvijek si u minusu...
jedino kaj je netko opet zaradil na seljaku...
odakle si ti več iskopo tolki postotak? bolje to obriši da niko nevidi
evo ja mislim da neće uzimat nikaki postotak nego jedinstvenu naknadu od 50kn za obradu