ja nisam dobio ni pola od onog šta tamo piše
IMA TAKVIH VIŠE,štoviše na njemu nema jednog mog seljana koji je politički aktivan ,a dobiva malo veći iznos poticaja,za kojih 200 hektara,zašto ga nema,pitaj boga i udbu,jer udba je njegova sudba:=)
ja nisam dobio ni pola od onog šta tamo piše
IMA TAKVIH VIŠE,štoviše na njemu nema jednog mog seljana koji je politički aktivan ,a dobiva malo veći iznos poticaja,za kojih 200 hektara,zašto ga nema,pitaj boga i udbu,jer udba je njegova sudba:=)
Nije sav narod kriv,krivci su nesposobni ljudi koji nas vode i oni koji ih podržavaju.Ovako glup narod bolje ni ne zaslužuje.:icon_toilet::icon_super:handshake)::icon_pidu:
Nije sav narod kriv,krivci su nesposobni ljudi koji nas vode i oni koji ih podržavaju.
Prema onom što piše u tabeli meni fali oko 40%.Ako je to ,kao što piše isplačeno za izravna plačanja za proizvodnu 2012 god,onda me zanima gdje je tih 40%,za koje tvrde da je isplačeno.Netko bi to morao objasniti.Koliko znam svjesno i namjerno obmanjivanje javnosti je kažnjivo djelo i prema zakonu bi trebao biti sankcioniran onaj tko je naložio da se neistiniti podatci javno objave.
Ovo je dobar materijal za tužbu,koji bi po mome trebali iskoristiti u seljačkim udrugama,i uz pomoč odvjetnika stvar istjerati do kraja. Bolje nego stalno prijetiti u prazno.
danas u podne se krece ........
Ljudi moji ja sam isto za prosvjede i podržavam vas, ali ovo nema smisla, 15-tak traktora na prosvjedima, pa smije nam se cijela Hrvatska zajedno sa Jakovinom iz debelog hlada!!devil):