Meni je interesantno da je svatko nešto čuo, samo me interesiraju ti izvori. Ne može znati niti u banci, niti u agenciji, niti u savjetodavnoj nitko kada će ministarstvo odobriti isplatu. Ne može niti sam ministar reći mjesec dana unaprijed da će ići 10.02. ako za taj dan ne bude na raspolaganju dovoljno sredstava. Okvirno bi valjda trebali biti pametni i očekivati da se isplati cca 50-ak % odobrenih sredstava u nekakvom približnom roku kojeg su obećali, znači do sredine 2. mjeseca, a ostatak ja ne bih očekivao do kraja lipnja. Podsjetimo samo da je krajnji rok za isplatu poticaja kraj lipnja i oni nisu dužni ništa isplatiti u 12.??? kak je netko napisao prije koju stranicu, niti u 1. ili 2. mjesecu. To je njihova dobra volja. Ja ako sam ugovorno vezan nekome nešto platiti do tad i tad, ne može me nitko tražiti da to platim pola godine prije, osim ako nisam ekstra dobre volje i nemam u tom trenutku viška novaca ili nemam pak neki sasvim drugi interes. Tak je i sa državom, za sebe uvijek imaju, za ostale kako kad. Nigdje u zakonu ne stoji da moraju isplatiti svih 100 % niti da to moraju prije 30. lipnja.