lijep pozdrav svima,danas sam cuo da su isplate krenule,sutra bi trebala biti isplata za SMŽ
Kolega ja imam čudan osječaj da si u rodu sa Lažovinom i da nas samo podje...??!!2000 kn za povrce ali tu je prijavljena i plastenička proizvodnja a za ratarenje 1300kn , u zagrebačkoj banki ko vjeruje vjeruje ko ne nemora pozdrav
Ja sam od poznanika iz agencije cuo ovako - ratarima u ovom prvom djelu ide 40% osnovica za izracunavanje tih 40% je 2300 kn/ha, i ako nebude rebalansa proracuna to bi trebalo biti isplaceno ukupno. U 100% iznosu u ovom prvom djelu idu autohtone vrste, konji, mlijecne krave, ekoloska proizvodnja, ovce i koze......sve u svemu kako mi je on prenio poticaji ce ove godine stvarno biti veci i to lijepo ali samo ako nebude rebalansa proracuna do druge isplate, a njega ce vjerojatno biti tako da....:/ Pitao sam kad tocno krece isplata odgovor je bio danas, ponedjeljak, utorak to nezna ni dragi bog....
I da , nemoramo biti u riznici prvi dio se financira iz proracuna eu sto znaci da oni nama direktno isplacuju novce na nase ziro racune ... Zivi bili pa vidjeli a u iscekicanju evo malo posla s bijelim s.... Vani
Neisplaćuje se direkt, nego naši isplate pa dobiju povrat od eu.
Ako je vjerovat dnevnom tisku, teško da bi i to bila informacija iz prve rukehttp://www.mps.hr/default.aspx?id=14196
Ako ima tko mogućnost skoknit do Rešetara,pa osobno dobit informaciju od ministra