Jbg,prika ja i dalje bez blokade,bez ovrhe ali i bez love,nevjerujem da više bude šta kad dosad nije bilo,dobio 11 tskn od 35,ima i nešto duga pa mi sad ništa nije jasno.....mogu li uskratiti da te ne obavjeste,zašto uzeli koliko se njima prohtje,na poreznoj se ne vidi proknjiženje.......ja uvjek dosad bio zadovoljan a večina kukala,sad ja u klincu a svi prezadovoljni......a proči će i ova epizoda,žilav sam ja......
Kičo,mislim da oni u agenciji imaju sve pripremljeno i nama koji imamo duga jednostavno nisu isplatili,iako mi se nikako brojke ne slažu,fali.......ostaje tračak nade još danas ali nevjerujem,moja branša je sve dobila(koji jesu).Mislim da ćemo samo kasnije dobit obavjest o prijeboju,no dobro i to je dug koj se mora riješit,samo me boli što se meni ovo prvi puta desilo,a šta sa onima koji su sve ove puste godine nakupili po stotine tisuča kuna duga,prepisali na drugog nositelja i sad im se j... za sve.
Kakva je to zemlja da je tako velik najam?Iznos poticaja plus tisuću četristo kuna po hektaru najma..
Ako je toliki poticaj, to bude trideset sedam tisuća kuna za deset hektara. I onaj jedanesti... nebu loše.
Ako je manji, bude manje. Prošle je godine bio oko tisuću sedamsto pedeset, pa mi je ispalo oko tri tisuće i nešto sitno po hektaru.