• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Kako se momcina samo nasali s nama.....stvarno smisao za humor mu je na nivou....nek Bog da srece samo da njega vise u toj fotelji ne gledam, ne zanima me tko ce pobjediti samo da tog klauna vise ne gledam i ne slusam jer mi se, pogotovo nakon ovoga, povraca kad cujem njegove uzdisaje.....

Eros

Član
Tu od
11 Velj 2015
Poruka
78
Svi vi koji ste proizvođači pogledajte idućeg tjedna svoje knjižice i tekuće račune, sjeda avans poticaja. Vidimo se dogodine, nastavimo raditi zajedno - poručio je na kraju ministar Jakovina.

Da da, bas se vidimo :(party)::(party):

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
243
nadam se da to nije neka šala jer ako nas ministar zezne onda stvarno nije na nivou svojeg zadatka i obećanja, ćemu obećanja ako ih nemožeš ispunit bolje da je šutio i nitko nebi ništa rekao ali ovako nastupit i nedaj bože lagat to je bolesno. ali iskreno nikad neće biti dobro i bojim se da će nas sve ugušit, ja sam proizvođać mlijeka i nikad nije bilo lošije a još se najavljiva pad cijene mlijeka od 1 11 2015 i dogodine standardno mlijeko će biti plačeno oko 2 kune i ispod toga pa jel je to normalno zašto nas nitko ne štiti i tko će odgovarat za sirotinju u Hrvatskoj

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
ministre znaj, svemu je kraj zbogom i više se ne vračaj,
nažalos bolji neče doći sve lopov do lopova i svi puni obećanja a od njih se ne živi,:(call): ajde bok

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
Tako on laprda svaki puta kada treba ići isplata. Pa biti će do 15., pa biti će idući tjedan, pa biti će u zakonskom roku. A ako ga slučajno nasljedi Hrg onda tko zna šta će biti.

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
U svakom slučaju gore ne može biti.Ako ništa sigurno se neće ovako potcjenjivački odnositi prema nama kao ovi partizani.

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
možda je ministar odlučio da s obzirom da nas laže od početka mora to napraviti i na odlasku :(giggle): onako sa stilom

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ja i dalje mislim da se podrazumijeva od idućeg tjedna isplata...nije da branim ministra.
A u arkodu nemam ni koliko trebam dobit,kaj će mi onda i isplatiti??...

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Vratite nam čobu on nas je najljepše krao:icon_pidu::icon_weed::icon_hang:

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
i interesantno da kad pogledam sve godine njegovog mandata,svaki puta je lagao....ali baš svaki puta.....pa čak i kad je rekao da ministarstvo nema ništa sa isplatama nego agencija za plaćanja u poljoprivredi ......onda je i ona lažljiva leticija lagala.....uvijek kao neki razlozi.....od poticaja,do zamolbi za legalizaciju poljoprivrednih objekata za 1 kn.....za nepovjerovati......ovaj sam put mislio da možda neće samo zbog izbora ali očito je da nije mogao reći istinu kad se već uhodao sa lažima.....:icon_axe:

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188
Hrvatska seljačka stranka ima sa seljacima isto koliko i hrenovka ima sa hrenom.Znači samo ime i ništa drugo.

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,746
HSS bi za ministra dao Hrga koji je po struci teta u vrtiću. Možda misle da smo mi zasrani klinci.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh