• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Poticaj za soju ce biti isplacen ali za dodatni, proizvodni ti treba racun i deklaracija. A akontacija ce biti ovih dana, u to sam uvjeren, vjerujte i vi.

krone

Član
Tu od
14 Pro 2012
Poruka
142
riješeno za soju trebao sam račun za soju bez obzira na kilažu kupljene i neki certifikat koji dobiješ od koga si kupio soju i to je to

zeko

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,633
Sinoc na račun :icon_super:uplaceno 0,84 kn od agencije za placanje..

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Jel ima ko kakve odluke u Agronetu?
Interesantno je to da ako ih nema,kako ćemo znati koliko je % predujma uplaćeno i od kojeg iznosa?

Mireek

Član
Tu od
6 Ruj 2011
Poruka
390
Tjedan nije gotov, ali mi se cini da jos jedno obecanje ministra (nadam se posljednje) nece biti ispunjeno.....

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
još jedan dan je prošao ,a poticaj nije došao
sjetva je sve bliže i bliže, a Vi padate sve niže i niže
puste priče objaviše, pa seljaka zaj....še
biti seljak nije lako,a ministar može svako
još bi toga puno stalo, ali srce nije dalo
sad je tome kraj, zbogom poticaj good bay.:icon_kidra:

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Danas sam pogledao racun, nema nista...sta reci..ja se jos nadam. Nece si dozvoliti da ih karamarko prozove za lazi...ili bolje reci kraljicak, buduci ministar poljoprivrede, tko god pobjedio :)

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Neću politika u moja butiga ;-)
Sve su to krvopije, klopci koji se hrane našom krvi i ostavljaju ti tek toliko da se malo obnoviš i opet te isisaju! Neka mi netko da argumentiran razlog zašto bi dao ja svoj glas jednima ili drugima? Na lokalnoj razini zasad glasam za Sdp jer smatram da postojeća garnitura relativno dobro radi svoj posao, a na državnoj zvijek za neke desete za koje znam da im moj glas ništa ne znači.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Zvali me iz banke, nesto je sigurno sjelo. :) znao sam da nece lagati uoci izbora. Idem do grada!

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
ovaj ministar se lijepo našalio sa poljoprivrednicima kad je rekao da ovaj tjedan gledaju svoje tekuće račune :(giggle):

Eros

Član
Tu od
11 Velj 2015
Poruka
78
Hahahaahha bas se dobro nasalio kada je rekao da si pogledamo svoje racun.
Zaboli njega patka on negdje hasa i pije sa Milicevickom i Pezom te razmislja kako lapiti zemlju poljoprivrednicima i dati svojim ljudima hahaahhaha.
Mislim da Jakovina nema vremena da stisne tipku za isplatu jer radi masku za Halloween, ziher ce se maskirati u poljoprivrednika ili u apotekara hahahah:(giggle)::(giggle)::(giggle):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh