• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Bome nema vise kruha od motike, kako je rekla ona stara poslovica.
Dolaze novi trendovi nema kruha bez pilitike!

vvvvin

Član
Tu od
4 Velj 2014
Poruka
70
Kod mene isto nista,ako su te uplate za mlade uopce posebno oznacene,misljenja sam da je isplata gotova za sve!

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Sestrična radi u savjetodavnoj službi i rekla je da to još nije isplaćeno...to sam pitao prije 2 tjedna,sada nisam pitao da li će isplaćivati ove godine ili sljedeće..

vvvvin

Član
Tu od
4 Velj 2014
Poruka
70
Od ove godine bi trebalo ici jer na zahtjevu koji smo popunjavali vec je bilo potrebno naznaciti ako si mladi poljoprvrednik onda su retroaktivno prikupljali diplome ili vec nesto sto ti dokazuje strucnu osposobljenost makar je tako u mom slucaju bilo e sad kako i kad ce se isplacivat to cemo vidjeti jer ako sutra ne bude nista to je to mozda bude islo u iducem krugu isplate!

gorjanac

Član
Tu od
17 Velj 2008
Poruka
101
meni u petak sjelo 2.800 kn, ne znam za čega, Nisam mladi poljoprivrednik. Možda za autohtone sorte voća?

bilogora

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2015
Poruka
243
moralo bi ići sad jer je bilo naznaćeno da će u ovom dijelu ići za mlade poljoprivrednike:(wait):

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh