M
MOCO
Guest
ja sam u predinfraktnom stanju! pa kak da žetvu takav odradim, moram krepat! sve zbog stresa. a radim više neg ikad, nonstop radim, ja nemam godišnji ni bolovanje ni blagdane...a više ni spavat nemogu.
Ove nase supcine kao da su ministri neke druge zemlje a ne nase i rade samo za tudje interese, od mlijeka, mesa, industrije pa do poticaja, na sve nacine se trude unistiti nas.
sve to kod nas ide crnom vragu i negine nama na ovim prostorima opet malo ratovanjaPricam ti pricu...
jedan kolega je bio u ministarstvu prije par dana i kaze da su rekli da ce porezna uprava preuzeti isplatu poticaja..
znaci ako je neko nesto duzan to ce mu se uzeti.pa ako sta ostane to ce isplatiti..
jučer dobijem iz aprr odluku o dodjeljenoj mi kvoti za mlijeko i sad sam tek skužio ono što je ministar pričao o 1/10 iznosa koji će plaćati na rate. Znači ovak, ako netko dobije kvotu od 20 000 litara, poticaj je 10 000 kn pa je onda 1/10 = 1000kn.
jučer zovem aprr i javi se jako ljubazan čovjek i sve razumije i kaže da on zna isto ono što čuje na tv i da u stvari nezna ništ
izračunaj si koliko si litara mlijeka predao u kvotnoj godini pomnoži sa 0,50 lp premije i to podjeli sa 10 mj iznos koji dobiješ bude ti se isplačivao 10 mj . Isplata bi trebala krenuti do 30. 6 i tako svaki mjesec po jedna rata 10 mjeseci u jednakom iznosu
evo ljudi danas bio u agenciji i kaže mi čovijek da bagra danas predlaže ovaj neki novi način naplate poreznog duga i da ga budu sigurno izglasali ,tako da mogu ljude zajebavati jer je rok 30.6 a oni ako izglasaju sutra več se budu vadili na to da ne isplate onom tko ima duga ,iako sam čovijek iz agencije kaže da poticaj spada pod namjensko socijalno primanje i mora biti izuzet od svake ovrhe ali je problem što kod nas nema reda i zakona i svaka institucija vuče vodu ,tj, novce sebi a nas tko jebe i zato ozbiljno razmišljam da prodam jedan veči komad zemlje strancu i odem na grbaču socijale
jučer dobijem iz aprr odluku o dodjeljenoj mi kvoti za mlijeko i sad sam tek skužio ono što je ministar pričao o 1/10 iznosa koji će plaćati na rate. Znači ovak, ako netko dobije kvotu od 20 000 litara, poticaj je 10 000 kn pa je onda 1/10 = 1000kn.
Jučer zovem aprr i javi se jako ljubazan čovjek i sve razumije i kaže da on zna isto ono što čuje na tv i da u stvari nezna ništ
Zna tko kad bude druga polovica poticaja sutra je zadnj dan