Ide ovak
Osnovno=Iznos prava x 0.8 koeficijent jer se 80% isplaćuje iz nepoznatih razloga
Zeleno iznosi 70% osnovnih pa ide osnovno x0.7 pa x0.8 jer je 80% isplata iz nepoznatih razloga
Preraspodijeljeno oko 470/ha
Mladi oko 800kn/ha
Ispada da 20% se izgubi putem iz eu do nas.valjda naplaćuju transport novca žicama kao i nama plin u petrokemiji kroz cjevovod..
Pa tko ima volje neka računa.
Muk!!! Je li itko danas dobio i kune?
Nista. U agenciji za placanja nemaju poooojma tj.ne zele reci zasto za neke nema novaca.
U HPA covjek rekao da misli da necemo dobit nista do 5., 6.mj.
Navodno to ima veze s ekoloskom proizvodnjom, tj.mi smo uglavnom bili u kontroli i zato necemo nista dobiti do zadnje granice (a i poslije nje) isplate.
Ima li ovdje jos koji ekoloski da je isto prosao?
Pa i prošle godine je ekološka bila isplačivana tek u petom mjesecu bilo kontrole ili nebilo.
prošle godine je eko bio zadnja isplata u 9.mjesecu i to nakon zivkanja :facepalm:
trebalo bi eu komisiju pitati šta misli o takvom radu naše agencije i da li je to u skladu sa akreditacijom koju je dobila?
Ljudi se boje valjda tuzakati europi da se ne bi, pazi sad ovo, inspekcije nakalemile na nas.
ja ih se ne bojim jer su svi već bili...nemam šta izgubiti!
To i kazem y):
Ja cu uredit gostinjsku sobu za inspektore. A uskracivanje poticaja gledam kao na oblik prisilne stednje. Kud cu s parama kad to sve sjedne odjednom. Jupi.
Inzistiraj na konkretnom odgovoru,odavno su premasili rokove!!