• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Veća prava imaju oni koji su prije imali životinje,mliječne krave,koze itd..dao sam prije par stranica link na kojem možete pročitati izračune..

soony-69

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
874
Ide ovak
Osnovno=Iznos prava x 0.8 koeficijent jer se 80% isplaćuje iz nepoznatih razloga

Zeleno iznosi 70% osnovnih pa ide osnovno x0.7 pa x0.8 jer je 80% isplata iz nepoznatih razloga

Preraspodijeljeno oko 470/ha
Mladi oko 800kn/ha

Ispada da 20% se izgubi putem iz eu do nas.valjda naplaćuju transport novca žicama kao i nama plin u petrokemiji kroz cjevovod..
Pa tko ima volje neka računa.

Ako misliš na ovo....to je jasno. Ali na koji način je izračunat iznos prava za svakog različito. Znam kako se dalje izračunava koliko dobiješ.

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
Muk!!! Je li itko danas dobio i kune?

Nista. U agenciji za placanja nemaju poooojma tj.ne zele reci zasto za neke nema novaca.
U HPA covjek rekao da misli da necemo dobit nista do 5., 6.mj.
Navodno to ima veze s ekoloskom proizvodnjom, tj.mi smo uglavnom bili u kontroli i zato necemo nista dobiti do zadnje granice (a i poslije nje) isplate.
Ima li ovdje jos koji ekoloski da je isto prosao?

Posljednje uređivanje:

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Ista stvar! A sad ću dići na noge rodbinu i pratiti 10 djelatnika agencije za plaćanje,svi imamo prljavog veša pa i oni....možda otkupe slike na način da svima koji nisu dobili plate do zadnje kune

bitćebolje

Dobro znana faca
Tu od
13 Sij 2016
Poruka
740
Nista. U agenciji za placanja nemaju poooojma tj.ne zele reci zasto za neke nema novaca.
U HPA covjek rekao da misli da necemo dobit nista do 5., 6.mj.
Navodno to ima veze s ekoloskom proizvodnjom, tj.mi smo uglavnom bili u kontroli i zato necemo nista dobiti do zadnje granice (a i poslije nje) isplate.
Ima li ovdje jos koji ekoloski da je isto prosao?

Pa i prošle godine je ekološka bila isplačivana tek u petom mjesecu bilo kontrole ili nebilo.

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Pa i prošle godine je ekološka bila isplačivana tek u petom mjesecu bilo kontrole ili nebilo.

Nije riječ o ekološkoj i periodu isplaćivanja već da nije isplaćeno UOPĆE NIŠTA pa ni predujam.

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
Da ali sad nisam dobio nista od 1.rate.
Ekoloski opg-i dobiju sve isto sto i konbencionalni i u istim rokovima samo sto eko dio dobijemo na kraju.

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
267
prošle godine je eko bio zadnja isplata u 9.mjesecu i to nakon zivkanja :facepalm:

trebalo bi eu komisiju pitati šta misli o takvom radu naše agencije i da li je to u skladu sa akreditacijom koju je dobila?

max23 imaš li ti kakve kontakte da ovdje staviš? :D

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
prošle godine je eko bio zadnja isplata u 9.mjesecu i to nakon zivkanja :facepalm:

trebalo bi eu komisiju pitati šta misli o takvom radu naše agencije i da li je to u skladu sa akreditacijom koju je dobila?

Ljudi se boje valjda tuzakati europi da se ne bi, pazi sad ovo, inspekcije nakalemile na nas.

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Ne samo da nije isplaćen u roku nego je bilo isplata u 2017-oj za 2015-u godinu,baš danas vadim izvode i sve ne vjerujem,slažem svu dokumentaciju uz sve odluke sa agroneta i definitivno prijavljujem nepravilnosti.

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
ja ih se ne bojim jer su svi već bili...nemam šta izgubiti!

To i kazem :(y):
Ja cu uredit gostinjsku sobu za inspektore. A uskracivanje poticaja gledam kao na oblik prisilne stednje. Kud cu s parama kad to sve sjedne odjednom. Jupi.

papakk

Član
Tu od
13 Srp 2017
Poruka
33
To i kazem :(y):
Ja cu uredit gostinjsku sobu za inspektore. A uskracivanje poticaja gledam kao na oblik prisilne stednje. Kud cu s parama kad to sve sjedne odjednom. Jupi.

i ja se bojim sta sa njima kad sjednu u petom sestom mjescu uzece porezna pola
;)

skjd4755

Član
Tu od
8 Velj 2015
Poruka
224
Poštovani,

temeljem Prijave potencijalne nepravilnosti nalazite se u dodatnim administrativnim kontrolama i kontroli na terenu.

Po završetku navednih kontrola, izvršit će se odobravanje sukladno propisanim uvjetima i rokovima.

S poštovanjem

Samostalna služba za informativne i međunarodne poslove

AGENCIJA ZA PLAĆANJA U POLJOPRIVREDI, RIBARSTVU I RURALNOM RAZVOJU

bduda

Član
Tu od
24 Stu 2013
Poruka
71
Ostalima što je do danas placeno, to je to?

Poslano sa mog HummerLE koristeći Tapatalk

zemljanin

Član
Tu od
23 Stu 2016
Poruka
50
Inzistiraj na konkretnom odgovoru,odavno su premasili rokove!!

Jel mozes objasnit koje rokove su premasili jer nisam upucen, a oni u odgovoru samo napisu da je sve u skladu s rokovima i propisima... Trebat ce mi informacija ako se odlucim zalit.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh