• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ako i nije tako nebi svakako bilo loše to napraviti..200kn troška a možda treba 1000kn manje gnojiva baciti..ja poslije soje uzimam uzorke i šaljem na analizu.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Ima u Petrokemiji,tamo i radim,ali nemam nikakve benificije.
200kn+pdv je ako se ne varam.
Ima u kutjevu negdje,pricao mi kolega 80kn+pdv po uzorku..on se interesirao jer je nosio 80 uzoraka pa mu je dosta jeftinije ispalo.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ako spadas u podrucje pod nitratnom direktivom moras na cetvrtini zemlje svake godine provest analizu. Tako da je mozda to povezano.

krckrc

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
74
Pozdrav, ja se nalazim na području nitratne ali nisam znao za obvezu analize na 1/4 povrsine. Molim te link gdje to pise. Hvala

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
175
Mislim ja..
Po svakoj od navedenih stavki za isplatu, maznuli su od 10 do 20% od iznosa koji bi po pravilu i prema tabličnom izračunu trebao biti isplaćen.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Šta je sa plavom naftom? Obično je bilo u 9 mj još dodatnih litara, do sada još ništa?

Poslano sa mog F5321 koristeći Tapatalk

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
tak je gustavo,sad u 11 ide predujam za 2018.i 2019 ostatak za 2018..to je tak već od 2015 ako se ne varam..
Za plavu je i meni čudno,jer sve sam uspio potrošit..

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Nema odluka za 2018..za 2017 je bilo nakon isplate predujma i prve rate..

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
175
Kolege, kakvo je stanje s kontrolama na terenu, da li je kome bila ove godine, odnosno što će se vezati za isplatu poticaja za 2018u godinu?

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Bili kod kolege..i lani i predlani i ove god..sve ok,nema ispunjenu evidenciju o korištenju zaštitnih sredstava(se to mora voditi?)..ništa nije spominjao umanjenja...

bukovac77

Aktivni član
Tu od
2 Srp 2018
Poruka
175
Ja čekam za ovu godinu, bili su lani i preklani, koji su to isto idioti, koliko ima gospodarstava na kojima kontrola nije bila ni jednom od 2015.-e godine, samo filaju po istim. Očito se mora voditi evidencija o korištenju zaštitnih podataka, sve ovisi i o kontroloru, da li traži dlaku u jajetu ili ne. Isto tako po kontroli koja je na terenu može biti sve ok, no oni spise predaju u agenciju i tamo se radi konačna odluka i provjera, po ovom na terenu može biti sve super dok će ovaj u agenciji reći da to nije tako i da ne valja, na temelju toga napravi umanjenje ili odbije poticaj kao u mom slučaju.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Naravno, mozda su mu dali da dostavi naknadno. I dnevnik gnojidbe ako spadas pod nitratnu. I popratni list za praznu ambalazu od pesticida.
Za najlonske vrece od gnojiva i papirnate od sjemena ne traze popratni list posto mi ih odvoze 2-3 puta godinje pa sam i to imao.

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh