i meni po računici od lani +- koja kuna sam na pola-- a budimo pošteni koji k..... čemi druga rata u 5 i 6 mjesece--pripremi teren za sadnice a novci u zg.Meni jos fali vise od pola za razliku u istom razdoblju prosle godine a rekli su da ce u ovoj rati biti jos i vise tako da mora po svemu jos biti
Ja dobio isto takav odgovor, a nisam ni tražio potporu, nemam teladi još uvijekJel je tko dobil "ODLUKU O NEUDOVOLJAVANJU UVJETIMA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTPORU" a da ju nije tražil?Nama piše za "sustav krava-tele",danas došlo.Nit smo to tražili niti znamo koji su uvjeti...odkud im to?A datum prijave je datum kad je prijavljen poticaj prošle godine.
Kad bi trebao ici IAKS ...?E pa meni predujam nije bio ništa veći nego lani, al dobro ako dođe iaks koliko dolazi obicno i ako druga rata ne bude teska mizerija i ako dode jos sta za stoku, trebalo bi to otprilike biti to, al sjećam se da sam lani puno sretniji bio nakon prve rate, nego sad. I očito za mlade ide svake godine sve manje. Čujem počelo sa 900 i sad kad sam ja prvi put u tome odjednom 300...
Meni je reko da oni automatski vode za poticaj čim se markira.Pogledajte u zahtjevu za potporu od prošle godine, vjerovatno ste vi ili referent u agenciji prijavili "tov junadi"
Pa nije li tov junadi različita stvar u zahtjevu nego krava-tele? Pitam jer u to doba sam imao 10 junica koje u trenutno steone i čekam prvo teljenje od svibnja pa nadalje. Da li uopće imam pravo na bilo kakav poticaj za to? Lani sam to prijavio kao tov junadiPogledajte u zahtjevu za potporu od prošle godine, vjerovatno ste vi ili referent u agenciji prijavili "tov junadi"
imaš,onaj za junicu,dok se oteli.ne znam detalje,ali mislim kaj se oteli do 1.9.2020. dobiješ pol u prosincu,pol u siječnju...Pa nije li tov junadi različita stvar u zahtjevu nego krava-tele? Pitam jer u to doba sam imao 10 junica koje u trenutno steone i čekam prvo teljenje od svibnja pa nadalje. Da li uopće imam pravo na bilo kakav poticaj za to? Lani sam to prijavio kao tov junadi
Jel je tko dobil "ODLUKU O NEUDOVOLJAVANJU UVJETIMA ZA OSTVARIVANJE PRAVA NA POTPORU" a da ju nije tražil?Nama piše za "sustav krava-tele",danas došlo.Nit smo to tražili niti znamo koji su uvjeti...odkud im to?A datum prijave je datum kad je prijavljen poticaj prošle godine.