Možeš iskoristiti sve kolika ti kvota a ono što ne podigneš briše se sa kartice. Koliko ja znam za iduču gidinu nema više maloga plavca več običan ili neobičan dizel jer se ovima što imaju tenkove od traktora od plavog kvare pumpe a ne od vode u malom plavcu. Plačat će se onako kao i za aute puna cijena a na kraju godine če ti se refuntirati onaj dio što ptrošiš love na gorivo to jest jedan dio će ti država vratiti višak keša što si potrošio. Ako te se država sjeti.Jel se zna kaj će biti sa plavim dizelom kaj su pustili na kartice sad u studenom?
Da li se mora iskoristiti do kraja godine ili će se moći koristiti i iduće godine kaj preostane litraža na kartici od ove godine??
Bolje Loža nego plava voda. U plavom imaš više parafina nego u loži. Prije sam sušio kokuruz kokičar u sušari. Na mali plavac katastrofa, na lož ulju nema problema. Na traktoru manja potrošnja Lože nego Plavog.Na slovenskom forumu sam pročital da oni ideju u izmjene. Ukidaju povrat trošarine na goriva (sad imaju povrat trošarine za dizel i za benzin). Vlasnicima kartica bu dopušteno tankirati ložu i sad je panika u vezi kvalitete goriva.
I meni, si videl kaj sam pod bor dobil od ulaganjaJel stiže kakova Božićnica za one koji nisu dobili u 11 mjesecu poticaj
Pa stiglo nekih 300 hrk nemam pojma za što ili se oni zaje.... Pa penziči dobili više koliko znam🤔Jel stiže kakova Božićnica za one koji nisu dobili u 11 mjesecu poticaj
Koliko sam čuo neki će dobiti neki ne ovisi koliko načelnicima opčine treba za apartmane na moru.Ima li kakav info o isplati za sušu što smo predavali ,osim da nema ništa od toga?
Koliko si upisao štete?Sjelo za sušu !
Meni konkretno 12600kn
A meni za 3 h 2900Meni za 3 h isplatili 218 kn
Mislis postotak ili hektara?Koliko si upisao štete?