Ja još nemogu izračunati koliko je po hektaru, sve me sramota napisati koliko su uplatili😂😂😂Sramotno.
2 ha kukuruza i 2 ha eko povrća, 0,3 ha voča. Ukupno 300 kn, BJ.
I onaj danas u banci mi kazao da su sramotne cifre uplačene za sušu, dalje ti nemoram ništa pisati.To znači da nisam dobio ni minimalni zajamčeni iznos od 50 eura? Prema izračunu oko 0.4% . Da li je to u redu? Zna li netko više o tome?
Što ti vrijedi što si napisao, oni prepusuju kako im odgovara.A koliko ste napisali procjenu stete?
Pa to ti isto kao i ja, kad zbrojim što dobio i oduzmem potrošeno gorivo do opčine, dođem na 0 kn.Ja sam dobio 0 kn 🤣😅
Pa kad se zbroji uplata koja bude druge godine onda bude i vise od tog mininuma ocito
Pa sad vidim, nema veze 10, 20, ili 30 hektara, svi dobili istoZavisi sto si imao na zemlji. Recimo ,nije priznata suša za ječam , pšenicu i suncokret. Za repu je mali postotak priznat .
Što ti vrijedi što si napisao, svima po 1400 i doviđenja😂😂😂A koliko ste napisali procjenu stete?
Po ovomu što sam sve pročitao, mi sa više hektara, uvali nam po 1400 da prestignemo penziče u božičnici😂😂😂 da nevjeruješ.Tako i kod mene 30ha 1490kn