Gdje se mogu vidjeti izmjene?Piše da se uvećava za faktor korekcije 39,2%, a prije je pisalo da se množi sa tim faktorom.
A ne dobacuju svi do maksimuma, ja npr. ne. Pa ce ostati za jos nekoga vise od tih 2000.A odakle si SO veličinu službeno uzeo?
2.000 korisnika po 15.000eur i tjt.
Tamo je ekonomska veličina od 2021.godine i neznam ako unesemo tu hoće li odbaciti zahtjev ili će oni ispravitiPa jel nema u agronetu veličina? Jel se ne uzima za pod evpg kad se klikne?
Ima ako imate so veči od 3000€ jer se prema novim izmjenama ipak neki novci dobiju.Po tome ispada ja nemam taj modul (slika je ispod). Dal ima smisla otic u agenciju da mi to dodaju?
ima tu mjesta za puno više od 2.000 korisnika, zbog lineranog umanjenja. Predviđeno je natječajem 28,7 mil. €, ako bude podneseno Zahtjeva za 57,4 mil. €, oni će za 50% umanjiti svaki zahtjev, tko je imao pravo na 3.000€, dobiti će 1.500€. Čak će dobiti manje od toga, jer ove što su na 1.000€ ne mogu umanjiti na manje.A ne dobacuju svi do maksimuma, ja npr. ne. Pa ce ostati za jos nekoga vise od tih 2000.
Ljudi pitaju zašto to ide za m10 i m11.. to je bonbončić za one kojima ove godine ističe 5 godina i odlučili su izaći jer su eko potpore sve manje i manje. Pa da im ne padne brojka kojom se hvale okolo budu malo nabacili parica i svi sretni...
Ne bih htio nikoga krivo uputiti, ali ja sam tako unio. Ako idem u savjetodavnu dobijem s datumom koji ne odgovara jer oni traże do 15.09. prošle godine. Teoretski, u peridu do danas mogla se povećati pa će to tretirati kao namještanje.Tamo je ekonomska veličina od 2021.godine i neznam ako unesemo tu hoće li odbaciti zahtjev ili će oni ispraviti