Kakve odluke? Treba ti doći izvješće o kontroli.A nama kojima je bila kontrola a nemamo još odluke
Da tako funkvionira ja bi dobio kompletan poticaj prije 2 mjeseca.Zar stvari ne finkcioniraju na sljedeci način.
Kontrola se na radi na 1005 PG-a nego na određenom postotku (prestupitelji imaju veći težinski faktor), sustav odabire PG koji idu u kontrolu i tip kontrole. Za odabrane nema isplate dok se ne provede kontrola kroz Monitoring i onda se izda riješenje za ratarski dio i ide isplata za to (OP, ZP). Za stoku i ostalo kontrole idu i ne dobijaju se sredstva dok se kontrola ne zavrsi . Zato neki nisu dobili kjoš nista, nekima fali 2 rata , a neki jos čekaju samo poravnanja.
Zar vam to nije logično??
Neka me netko ispravi...
Ok mozda ne funkcionira..Da tako funkvionira ja bi dobio kompletan poticaj prije 2 mjeseca.
Ovako su iaplatili avans i dio prve rate. Zašto sad visi ostatak samo oni znaju...
Kcerke i sina mi zaoooo😡😡😡😡😡😡kazu mama tata di su sve ovcice nisu jos dosle jel,,,,,, jel od 230kom ostavili 43 starije,,,,majku im je razbojnickuuuu@Apli ...nema utjehe ...
Vozimo se po 50 + km u jednom smjeru,da bi kupili telad...od ovih koji još predaju mlijeko,uglavnom je svugdje ista priča: da se bar možemo riješiti mljekare,ovo se više ne da izdržati.
Žao mije mi je.
Mi smo glavninu natovarili u jesen 2017, mljekaru poslali u p.m. ,iduće godine prodali još...ostali na par krava ,sa nikakvom vet uslugom...
Danas smo na stalnih 20 - ak komada, hranimo telad do 200 kg i ostavimo si koje svoje tele za junicu.
Da je po 10 kn mlijeko ( žmrlj eura) nikad više cisterna u moje dvorište.
U pravu si👍Ok mozda ne funkcionira..
Ali kakav Avans si ti dobio? Navikli te kao i druge da mislis da je to avans.
"Avansno je placanje unaprijed prije nego je usluga odrađena tj dana kupcu."
Kako je ovo oko poticaja avansno , kad plaćaju s zaostatkom i svi se bunite na kasnjenje??!!!
Vlada( na sve mislim) kaže avans i hvale se tim terminom u EU i vi mislite odmah da je to avans... dajte malo počnite vikat, glasati se il ne glasati na određene datume, kad smo im tako bitni jednom u 4 godine.
Dajte im avansmo i glasove prije nego se dokažu.
Evo ja sam Avansno svoje glasove poništio za sljedećih 20godina. tj dodjelio sam ih "nitkome" tko sada sjedi u saboru i lokalnim foteljama.