Nazalost rekla-kazala dok ne bude sluzbeno, mora ici izmjena pravilnika...Navodno produzili rok za prijavu do 9.6.
HvalaMožeš obrisati samo od agroneta ili sve. Ovisi kako ti je lakše.
View attachment 60474 View attachment 60475
Joj i ja se pitam ! Pa da ne vjerujesDobro hoće li više biti kakva uplata?
ja sam za bušu dobio još prošli tjedan...Jel sjedalo što za mjeru 10, očuvanje izvornih i zaštićenih pasmina? Točnije za buše i konje?
Da, sva predavanja redovno slušam i upisana su da sam odslušao. Išao provjeriti lanjski obrazac za poticaj, kliknuta je kvačica na tu mjeru. Ne znam što se drugo ima zeznuti?Mora da smo nešto zeznuli s mjerom 10. Većina ju je dobila prošli tjedan. Jeste li odstupali predavanja je ako niste ništa od uplata
Hvala kolega.produžit će sigurno datum za zahtjeve...meni uopće ne prikazuje stoku...piše mi nema registrirane stoke...zvao na stočnu i na helpdesk...rekao mi na stočnoj da su nešto zeznuli u aplikaciji da ljudima ne prikazuje stoku...i na helpdesku mi rekla da je već više ljudi zvalo...kad idem u monitoring stoka je normalno navedena...
View attachment 60473
Rekla mi je gospođa u apprrr da je ovo zadnja godina gdje se MUK može kombiniratiOk, to je osnovni i na to još ide otežani uvjeti ? MUK ? Klopke ? Stajsko gnojivo ? Itd !?
Samo obriši povijest pretraživanja i ući će ti. Ali tako ćeš morati svaki put kad budeš htio na agronet. Bar ja moram takoNi meni neće,kak obrisat kolačiće molim pomoć