• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja (tema do 31.12.2023.)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
525
Kum mi je svojedobno bio u kunićarskoj zadruzi, sad da ne govorim bez veze ali mislim da u Varaždinskim toplicama. Svaki je dao nekakav udio, upravitelj je to sve lijepo, kako to kod nas ide maznuo, sud, 0 bodova, zaboravi udio, zaboravi rubu koja je bila u prodaji, i još mu je ostao dio duga za otplatu kredita za auto-hladnjaču. U Hrženici je bila braniteljska poljoprivredna zadruga, zvali su me da se učlanim, ali kad sam vidio koja je to ekipa, hvala ne. Tu su isto imali posla i odvjetništvo i sudovi. Daj bože da bude ova nova zadruga bolje posložena od prijašnjih, ali opreza nikada dosta, pogotovo kad su u pitanju nazivi zadruga i doo.
 

did ivo

Dobro znana faca
Tu od
30 Pro 2010
Poruka
1,734
Kakav smo narod tako nam je. Lijepo sam rekao da brat bratu ne vjeruje i gleda kako ga zaj.bati. Samo međusobnim poštovanjem i uvažavanjem može se nešto napraviti.
 

Hele

Dobro znana faca
Tu od
6 Sij 2013
Poruka
1,962
Jel zna netko kada kreće prijava za poticaje ove godine, kako to on ide, od 1.3 svake godine?
Moram u APPRRR nešto obavit pa da ne idem 2 puta.
 

repar777

Član
Tu od
31 Sij 2013
Poruka
49
Neko tu nas kulturno zavlaci,kao sto sam i ranije napisao,a lijepo je vidljivo u sporazumu o prijevremenom finan. u drzavnom proracunu od 1do 3 mjeseca pise Subvencije poljoprivredi preko 1.6 milijardu kuna. To je doneseno i po tome bi trebali se isplatiti dio Poticaja. Pogledajte i procitajte,jer dok se nedonese novi Proracun,na snazi je pri.financiranje koje vazi do kraja treceg mjeseca. Pa kako onda netko moze sirit dezinformacije da nema Poticaja,ako to tamo tako pise?
 

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
I meni sijelo u erste 31.01 tug a danas 339 kn po kravi nadam se daće još nešto dat lani je sjedalo tri puta za krave.

Ovo je od preklani, a lani je išlo oko 15.2. samo prelistajte malo u nazad da se ne filozofira.:icon_pidu:
 

radul

Član
Tu od
28 Svi 2013
Poruka
788
Citam na agroporatalu da nista od poticaja dok se nedonese proracun... a kad ce to hmm,pa jos nije ni vlada formirana ,pomocnici....
Mozda cak do 6mj. ni nebude nista... mene vise brine rezanje proracuna za polj. nego sam datum...radje pricekam mjesec -dva nego da odma daju a skinu 20-30% sto je isto vrlo moguce :icon_hang:
 
Posljednje uređivanje:

Eros

Član
Tu od
11 Velj 2015
Poruka
78
Ja rezem glavu ako se nece poljoprivrednici dici na noge-ja sam prvi!!!
NE mogu oni samo tako zakinuti poticaje ako je proracun od prosle godine jos na snazi, pa jos malo i mora se u polje. Nije repromatrijal djabe. Pogledajte malo sto rade poljop.u Grckoj, to si ne zeli nasa novo pecena Vlada priustiti na samom pocetku ......
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,535
Dignut ce se kako da ne. Em nema sloge, a ako se i dignu svi ce se skupit da ih uguse. Od medija, 'gradjana', politicara i policije.
Kako su samo drugi dan prosvjeda snimili da nikog nema u satorima po noci, a za branitelje im je trebalo pola godine. Gomila odvratnih izjava kao da smo gradjani drugog reda.

Mislis da je ovo moguce kod nas?
Dobio bi vecu kaznu nego cacic i horvatincic zajedno koji su ubili sestero ljudi.

[YT]https://www.youtube.com/watch?v=U-RVg-25z40[/YT]
 
Posljednje uređivanje:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
3,946
E onaj je pravi što je đubretaru iskipao tamo...to kod nas nema nitko MUDA napraviti...a nema ni sloge,to smo već diplomirali(nažalost)
 

borno

Član
Tu od
29 Ruj 2015
Poruka
56
Jadni mi.Ipak se nadam da će nešto kapnut.Pa bili smo u privremenom proračunu.Treba otvoreno pitati ministra.
 

dingo

Član
Tu od
14 Lis 2010
Poruka
734
Meni se cini da njega moze voljeti samo njegova majka :(party)::(party)::(party):

Što se volidbe tiče jedino bi rimčevu mogao volit i to povremeno, al ovo nije portal o volidbi već o poslu, a tu nema mjesta za ljubav osim u nekoj pauzici, a pošto sam stranački neopredjeljn i da se drugovi ne uvrijede i opičićku mogo malo volit.:Kiss::icon_fU:
 

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,903
@dingo, meni se cini da si ti izuzetno romantican, sigurno od ovog Valentinova :D:
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh