Tko ti to rekao?Danas smo saznali za zemlju za ovu godinu ce vrijediti, ovo sto je upisano bez ugovora, znaci za 5o dobijemo poticaj,.ali ako ne napravimo ugovor brise se iz arkoda.
Pa nisu to mali novci, kako ti nisu prije 15.05.znali objasniti...ako nesto nisi znao zato su oni tu da objasne i daju upute na vrime, a ne kad prođe rok. Ja bjesnim kad cujem ovakve stvari, jer mi se nesto slicno desilo.prilikom popunjavanja jedinstvenog zahtjeva trebalo je i otvoriti "nacionalne potpore" i popuniti i priložiti jedinstvenom zahtjevu ,da bi se dobio poticaj za sve domaće junice iz vlastitog uzgoja koje će se oteliti ove 2019, i eto 6 mj . stalno pitam djelatnike hpa i nikad ništa nisu znali do danas sad sve znaju što treba prilikom popunjavanja zahtjeva napraviti, da je išlo po junici kada se oteli 2015kn a sad valjda 2500kn, dobro su me sjebali nadam se da sam potpuno krivo shvatio njihovo objašnjenje 9 komada do kraja godine rok je bio 15.05
Produzili su rok do 1. Listopadaprilikom popunjavanja jedinstvenog zahtjeva trebalo je i otvoriti "nacionalne potpore" i popuniti i priložiti jedinstvenom zahtjevu ,da bi se dobio poticaj za sve domaće junice iz vlastitog uzgoja koje će se oteliti ove 2019, i eto 6 mj . stalno pitam djelatnike hpa i nikad ništa nisu znali do danas sad sve znaju što treba prilikom popunjavanja zahtjeva napraviti, da je išlo po junici kada se oteli 2015kn a sad valjda 2500kn, dobro su me sjebali nadam se da sam potpuno krivo shvatio njihovo objašnjenje 9 komada do kraja godine rok je bio 15.05