Drug Boško tuče ravno u glavu.Druže Boško, ovo nije bila bomba nego granata
🤣🤣🤣🤣🤣🤣izgleda da je tako.Da bih ostvario tu mjeru morate i ti i krave biti cijepljeni i to s dvije doze te morate posjedovati covid potvrde ,a nakon pedoćenja istog čekaš nacionalni stožer da ti odobre pa ti se tek onda otvara opcija na agronetu podnesi zahtjev ...hi hi
Kako se podnosi to, šta sve treba?Pitanje za ovu novu mjeru od jučer pomoć stočarstvu, ja imam muzne krave i na agronetu nemam pod nacionalne potpore da mogu podnijeti taj zahtjev. Za koje onda stočarstvo je ta mjera?
Kako se podnosi to, šta sve treba?Na agronetu zahtjev pod nacionalne potpore ja sad napravio.Isprintaj zahtjev i one izjave koje trebaju imaš na stranici ministarstva pa pošalji poštom
Meni ništa, možda Božićnica🙂jel barem iznos dobarJel nekom danas slučajno sto sjedalo i sto je to,,,samo mi Pise Agencija za plačanje!?
legendo... pa jel sjelo na ziro il tekuci... il zasticeni...racun...Moze biti da i je Božićnica hahahaha 1250kn bilo,,,😃
I mene zanima jel netko dobio za krmače i kada bi mogla biti isplata ako netko zna?Bilo jučer za tovnu Junad. Covid mjera. Neznam El ko dobio za krmače možda?
Da li ide šta ovaj mjesec?
Porezna je uzela dug a ostatak je sjeoDa li je netko jos danas dobio za krmace. Meni sjelo danas ali nesto malo. S obzirom da imam 60 krmaca premalo novaca a rekli su da ce biti do 1000 kn po krmaci