Čita....Jel itko čita ili e savjetovanje ili barem stranicu prije ove?
Imaš stranicu ili dvije prije ove tablicu s postotcima koje množiš s ekonomskom veličinom.
100 000x36.87%=36 870Čita....
postotak biljna kombinirano 36,87 x ekonomska veličina 100 000e =3 687 000
I ,doktore koliko je onda potpora?
Čita....
postotak biljna kombinirano 36,87 x ekonomska veličina 100 000e =3 687 000
I ,doktore koliko je onda potpora?
3. Iznos visine potpore računa se za svakog poljoprivrednika kao umnožak vrijednosti EVPG i postotka udjela posebnih troškova u ukupnim prihodima, prema prosjeku kategorije kojoj pripada poljoprivredno gospodarstvo.
4. Prosjek kategorije TPG14 potrebno je, za svakog korisnika, pomnožiti s faktorom korekcije 39,2% (odnos promjene cijene outputa u poljoprivredi i inputa (gnojivo, energija, stočna hrana) za prva 3 tromjesečja i predviđanjem posljednjeg tromjesečja 2022./2021). 5. Iznos potpore ne može biti veći od 15.000 EUR, neovisno o ranije navedenom izračunu. Ako izračunati iznosi potpora budu veći od ukupne alokacije, konačni iznosi potpora po poljoprivrednicima linearno će se umanjiti, pri čemu potpora ne može biti manja od 1.000 EUR.
Ja niti nemam kontrolu pa nisam dobio. Ima nas puno takvih.Zovem jutros agenciju da pitam za isplatu s obzirom da nisam dobio ni kune od 11mjeseca, kontrola mi je bila početkom 12og mjeseca, kad bi mogao očekivati isplatu, odgovor; ništa prije 2og mjeseca... Odlično!!
Kolega je 14 453 kad se izračuna.Da, tebi 1.000e pošto ne može manje od toga, a kolegi 15.000 jer ne može više od toga.
Zato sam i pitao da ponovo izračuna i spomenuo faktor korekcije........samo kolegi mahuna kad nemam prijavljeno ništa u mjerama 10 i 11.Da, tebi 1.000e pošto ne može manje od toga, a kolegi 15.000 jer ne može više od toga.
Niti ja nemam kontrolu i nista od poticaja. Kako saznati hocemo li ista i dobiti?Ja niti nemam kontrolu pa nisam dobio. Ima nas puno takvih.