Za to kažu samo ekološki i mladi. Tako se rekli danas u agenciji. Ostali nemaju prava. Ispravite me ako griješimKada bi trebala ići ta mjera 22?
Sudjelovanje u mjeri 10 ili 11 prolazi mjera 10 nije ekološka recimo poticaj za stajski gnoj prolaziZa to kažu samo ekološki i mladi. Tako se rekli danas u agenciji. Ostali nemaju prava. Ispravite me ako griješim
Prošle godine je krenulo 8 2 barem kod mene a za krave i junad u 12 i 1mjesecu tak da kasne.......Isplata uvik ide zadnji tjedan u veljači
Kraj siječnja je gotov avansa nema,kontrole u tijeku a oni uredovno dobiju svoju teškom mukom zarađenu plaču."Kontrole koje ona obavlja prije same uplate avansa su u tijeku i to za manje od jedan posto ukupnog broja poljoprivrednih gospodarstava, a kojima će predujam biti isplaćen po završetku kontrola, do kraja siječnja", ističu iz Ministarstva.
Da li opet lažu?
Do kada se predujam može zvati predujam?
Meni su sve maknuli.Pozdrav.Ima li neko slucaj da su mu sa monitoringa maknute parcele?Pola parcela mi nestalo.
O cemu se radi?Meni su sve maknuli.
Bio sam prije par mjeseci zvao agenciju jer mi je falila jedna parcela na monitoringu. Rečeno mi je da je kod njih u sustavu sve u redu i da se zna dogoditi ako se na monitoring ide preko mobilnih uređaja da se ne vidi. I dan danas mi nema parcele a idem na agronet preko laptopa. Najbolje da njih nazoveš.O cemu se radi?
Ne znam za druge, ali meni fali malo više od 20%, negdje oko 40%.Mogu kad hoće koda im je jos puno ostalo, 20 %
Ma moja je zemlja.Sve po P.S-uAko nemate ugovore za zemlju ili su vam istekli mogu vam te čestice izbrisati iz agroneta !