Ana Marija Matej
Novi član
- Tu od
- 26 Ožu 2022
- Poruka
- 15
I 2013 je bilo 700 kn po kravi ako se dobro sjećamBilo lani 700kn po kravi..
I 2013 je bilo 700 kn po kravi ako se dobro sjećamBilo lani 700kn po kravi..
I mi,ali niš nije sjeloMeni nije sjelo,ali tako piše.
Imam krave dojilje i mliječne krave.
Jeste li dobili što poticaja? Meni ovaj tjedan stiglo izvješće o kontroli, tko zna kad će uplata.I meni je došlo izvješće o kontroli prošli tjedan, SAD me zanima da li se mora čekati da prođe rok žalbe od 14 dana da krene isplata? U slučaju da se žalim kako onda ide, da li isplaćuju poticaj bez obzira na uloženu žalbu ili ne?
Bilo je učitano na agronetu, samo sam ga preuzeo.Tko vam je poslal izvještaj o kontroli,kontrolor apppr ili tko treči
Kontrolori agenciji na obradu još njihove kontrole 4 oka...Tko vam je poslal izvještaj o kontroli,kontrolor apppr ili tko treči
Nisam još ništa, sazivao sam prošli tjedan kažu da SAD krajem mjeseca idu odobrenja za nas koji još nismo ništa dobili, SAD ćemo vidjeti..tko zna...Jeste li dobili što poticaja? Meni ovaj tjedan stiglo izvješće o kontroli, tko zna kad će uplata.
Zato nemam više nijedne...lpTako se potiče držanje krava
Znači ni kod Vas još kontrola nije bila..Ni kod nas..Isto Sisačka županija..Užasni su ove godine..A koliko sam ih zvala ne vrijedi, bila sam kod njih u agenciji na popisu sam za kontrolu a kad će doći neznam... Jer u sisačkoj županiji gdje sam ja su povećane kontrole s 200 opg-ova na 400.. tak su mi u agenciji rekli a njih je samo troje kontrolora... Mislila sam mozda uplate avans pa onda dođu al očito ništa od toga... Jer nisam još ništa dobila na račun .. a vidim da su neki koji nisu avans prije dobili sad su dobili pa mi nije jasno...
O užas..i onda očekuju da ljudi sad upišu poticaj..Strašno..najgore je što nisu pustili ni gorivo i kako ljudi da rade..Haos..Nama je kontrolor rekao da koliko imaju kontrole za sisačku, i baranjsku neće do kraja god...