Mjera 10 ? Koja operacija ?Danas sjela prva uplata za klimu i okoliš za 2022. Gdje vidite odluke i da je u obradi?
Mjera 10 ? Koja operacija ?Danas sjela prva uplata za klimu i okoliš za 2022. Gdje vidite odluke i da je u obradi?
Otvorite ruralni razvoj i odaberete karticu isplateDanas sjela prva uplata za klimu i okoliš za 2022. Gdje vidite odluke i da je u obradi?
M10.1.9. zaštićena pasmina još ništa ...Mjera 10 ? Koja operacija ?
Super,umanjeno ili ?Prošao!!!
Jeste obavijest dobili na meil ili u obavijesti na agronetu?Pisalo mi je "odluka izdana" i sad valjda kad prođe rok 15 dana bit će konačna. Konačno nešto dobro, još ni avans nisam dobio
Uzeli su u obzir jer meni je još uvijek u agronetu manja vrijednost gospodarstva a u odluci veća tako da sam dobio više nego sto sam očekivaoPredobro,nama se isto povecala EVPG ali sam mislila da to nece uzeti u obzir
Slučajno pogledao na agronetu i umjesto u obradi stoji odluka izdana, onda sam u odlukama preuzeo odluku i evo još uvijek ko budala čitamJeste obavijest dobili na meil ili u obavijesti na agronetu?
Hocete nam screenshatat odluku da vidimo kako to izgleda ? Sakrijte osobne podatke 😅Slučajno pogledao na agronetu i umjesto u obradi stoji odluka izdana, onda sam u odlukama preuzeo odluku i evo još uvijek ko budala čitam
Hocete nam screenshatat odluku da vidimo kako to izgleda ? Sakrijte osobne podatke 😅
Kada vam se povecala EVPG ? Ove ili prosle godine ? Bome fina potpora