Dobit čemo muda labudova kao i ove godine, pa zar ju nisi gledao jučer na TV-u kako laže. Danas je gledala reprizu pa ni ona sama ne može vjerovati u to što sve samljela na tv-u. 😂😂😂😂 Majko mila pa ta nezna ni kako metla izgleda a ne kako izgleda poljoprivreda.Nagradno pitanje....
Jel itko zna zašto ćemo nagodinu sve dobiti i to u što kraćem roku?
Kako rekli bi na carini, nista za prijaviti!!Ima li nekih informacija o statusu prigovora? Koga zvati? Meni isto još nisu odgovorili na prigovor.
Dobit čemo muda labudova kao i ove godine, pa zar ju nisi gledao jučer na TV-u kako laže. Danas je gledala reprizu pa ni ona sama ne može vjerovati u to što sve samljela na tv-u. 😂😂😂😂 Majko mila pa ta nezna ni kako metla izgleda a ne kako izgleda poljoprivreda.
Pa ja ga ni negledam, još sam morao kupiti TV sa brisačima 😂😂😂, otac kad vidi ove plave ili crvene ministre sa ljubičastim nosom, pljuje po tv-u😂😂. Slučajno jučer naišao otac gledao poljoprivrednu pa usput vidio bajke kako snjeguljica hvali svoga Andriju premijera patuljka😂😂😂😂Vjerovali ili ne ne posjedujem televizor već jedno 10 godina 😂..
I nekako mi je ljepše u životu...
Kako rekli bi na carini, nista za prijaviti!!
Dragi moj bilogora, ove godine ti nitko ništa nezna, ili su glupi ili mutavi. Pa pogledaj samo onu u BJ što sjedi u agenciji pred vratima, cijelo vrijeme tipka po mobitelu i za to prima plaču.Dobio odgovor za mjeru 14 zakon taj i taj pa podzakon pa kontrole u tijeku pa isplate do 30 6 ali jednim zakonom se može isplatiti i izvan tog roka tak da sve znam i opet ništa neznam
Vikendica na moru je već kupljena? 😁Sad kad sjednu odjednom i 2022 i 2023... A što će se novih auta vozati..
Ja bi odmah mijenjao svoj za novi.
Samo ne znam jel ovaj 1986 za neki malo noviji tipa pajero 1990+...
Ili scenica 2003 za nekog bar 2005 🤣🤣
Evo upravo dograđujem još koji kad da mogu više turista primiti 😂Vikendica na moru je već kupljena? 😁
Ja mislim da ti je rok prošao, pitaj u agencijiJel itko zna dokad se može raditi izmjena u upisniku?