Bolje ga dati ljubavniku on će to znati cijenitiJa radim u lidlu i dobila sam regres! Nisam ga dala mužu.
Bolje ga dati ljubavniku on će to znati cijenitiJa radim u lidlu i dobila sam regres! Nisam ga dala mužu.
Koja bankaI meni sjelo osnovno po mojim izračunima kompletna isplata za osnovno ovaj put mi štima u blaku... 😁
Inače tak sam i mislila ,uzeli ste mi riječ iz usta!Bolje ga dati ljubavniku on će to znati cijeniti
Evo meni sad u zabi sjelo oko 16 eura/haMeni jos nije sjelo, racun mi u pbz
PBZKoja banka
Erste isto sijelo osnovnoKoja banka
Moje je na L a dobio sam znači nije do abecede🤣Meni jos ništa, a vidim da je durugima u PBZ stiglo, mozda nemaju dovoljno za sve, moje prezime pocinje sa slivom K valjda jos nisu dosli do tog🙂😀
Da, nemoraš se niti registrirati, vidiš tko je koliko dobio.😂😂🙊Gdje vidiš njihovu excel tabelu?u agronetu?
Pa to sam i ja vidio u tablici da mi dali 500 i nešto eur za prošlu godinu, a nisam poslao ni račun u principu ništa nisam niti tražio za gnoivo tražio. Jedino su zaboravili to uplatiti na račun 😂😂Stigle odluke na agronetu za pomoć pri kupnji mineralnih gnojiva za prošlu godinu.
E sad razlog zašto nisam dobio je da nisam poslao račun,što naravno jesam i kako to sad dokazati?
Prijeđi u Erste, nama uvjek prvima uplate🤫Meni jos nije sjelo, racun mi u pbz
Ja sam dao ljubavnici a ona mojoj ženi, ajjmmee fkeee😇😇Inače tak sam i mislila ,uzeli ste mi riječ iz usta!
Al nije mi ništa dala..daj provjeri sa ženom🤣Ja sam dao ljubavnici a ona mojoj ženi, ajjmmee fkeee😇😇