Samo da nije za jednu sisu🤔😂 66 eur, koliko daju ja danas dvije rešavam put klaonica. Nek uplate još 66 ja ću riješiti sveJe,66 e za krave. Valjda za repove samo.
Bit će ti jasno, ja sam to več preuzeo prošle i ove godine, uvjek isto. Odluka o onome čega nemam niti sam imao. Ili to šalje automat za kavu greškom🧐 😂😂Prijavili ste se za Nacionalne potpore? Objavljene su odluke
Agencija za plaćanja u poljorivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) objavila je na AGRONET-u odluke za sljedeće Nacionalne potpore: 1. Program izvanrednih mjera za prilagodbu proizvođačima u sektorima mliječnog govedarstva, svinjogojstva i peradarstva iz 2022. godine Mjera 1. Potpora...www.agroklub.com
Dal ste preuzeli odluke?
Nista mi nije jasno ti novci su bili ili ce tek biti?
Ja nisam još ni gledao, kad sam prisilno završio u bolnici, znači da sam možda popušio neštoOno što je bilo u agronetu otvoreno za nacionalne potpore i trebalo staviti kvačicu ? Što to točno je ? Tko ima pravo ? Na žalost nisam stigao zbog posla ništa, a trajalo je navodno samo 5 dana. Imam ovce koje su uredno prijavljene u redovni poticaj i što sam ja ovom prilikom izgubio !?
Pa kaj su ti uginule ili su ih na klanje odveli? Pa u javnosti se govirilo da se cijepe ?Dobio sam više za mrtve mliječne krave,nego za preživjele krave dojilje...imao sam 4 mliječne i sve je bedrenica pokosila...za njih sam dobio više nego lani...
Za krave dojilje sam dobio 8x manje...njih nije sve bedrenica odnesla...tko je tu lud neznam..
Pisao sam višu silu za bedrenicu i rečeno da ću dobiti iznos kao da su žive,tj na gospodarstvu...
Kometirao sam tamo tu izjavuU jeku je loša žetva koju prati niska otkupna cijena - evo kako Ministarstvo planira pomoći
Proizvođači ratarskih kultura moći će računati na bespovratnu pomoć u ovoj teškoj godini. Kako je ministrica poljoprivrede Marija Vučković izjavila u Osijeku, plan je podržati prvih 30 hektara za pšenicu, ječam, industrijski krumpir, uljanu repicu i kamilicu s potporom od 135 eura po ha što je...www.agroklub.com