Ja mislim da se ubraja I ta mjera jer treba ispuniti onu izjavu o dobivenim potporama.Sigurno da se to ne ubraja?
Nisi dobro razumio, pitao sam u agenciji rekli su da ne, a i ne spominje se u odlomku ispod tablice, i nije nacionalna mjera.Najbolje da provjeriš u agenciji. Koliko sam ja razumio mjera 22 bi se trebala ubrajati.
Upravo sam zvao agenciju, ured za nacionalne potpore. Izričito su mi rekli da moram navesti M22 inače ništa od potpore.Još je gore ako ti fali neki obrazac, a od viška glava ne boli. Ako su zlonamjerni kako šta jesu onda mogu tražiti dlaku u jajetu
Zato je jako upitno savjetovati nekoga ako nisi siguran 120% u ono kaj govoriš jer možeš nekome prouzročiti štetu.Upravo sam zvao agenciju, ured za nacionalne potpore. Izričito su mi rekli da moram navesti M22 inače ništa od potpore.
Malo mi je ta tablica zabrinjavajuća, ima li netko upute što napisati?
Ja sam zvao radi sebe i odlučio podijeliti informaciju koju sam dobio jer vidim da je prisutna debata oko toga priložiti dokument ili ne.Zato je jako upitno savjetovati nekoga ako nisi siguran 120% u ono kaj govoriš jer možeš nekome prouzročiti štetu.