Koja ste županoja?Također i kod mene, i isto ništa nije sjelo.
Koja ste županoja?Također i kod mene, i isto ništa nije sjelo.
Kakva je razlika? Što nije to osnovno sjelo?ovo je odrzivost
Jos osnovna mora sist
U dva puta sida
Slovo Z- Zadar, Zagreb ce izgleda zadnji na isplatu stići, ako ostane eura za nasZagrebačka.
Kao sto je kolega Code meni odgovorio; održivost je novi naziv za osnovnoKakva je razlika? Što nije to osnovno sjelo?
Grad Zagreb sjelo prije 2 sataSlovo Z- Zadar, Zagreb ce izgleda zadnji na isplatu stići, ako ostane eura za nas
Hm, umanjena je potpora ukupno.
Pravilnik o provedbi..za 2023. godinu, čl.28. navodi da je osnovna potpora 130€/ha uz moguće odstupanje 10%.
Prijašnjih godina je u studenom sjedalo 60% osnovnih plaćanja, krajem veljače oko 25% osnovnih plaćanja i tamo u svibnju/lipnju još 15% osnovnih plaćanja.
Tako da na ovih 79€/ha, očekujem još u veljači 31€/h i u svibnju 20€/ha.
Druga je priča što mi je prije vrijednost prava bila oko 160€ pa sam dobivao i više osnovnih plaćanja.
Treba se okrenuti konzervacijskoj poljprivredi, zaštiti leptira i kosca, cvjetne trake, povrće bob, mak, uzgajati živice itd.
Kao sto je kolega Code meni odgovorio; održivost je novi naziv za osno
A gle jest ćemo leptira I spavati u zivicama i to je skroz okHm, umanjena je potpora ukupno.
Pravilnik o provedbi..za 2023. godinu, čl.28. navodi da je osnovna potpora 130€/ha uz moguće odstupanje 10%.
Prijašnjih godina je u studenom sjedalo 60% osnovnih plaćanja, krajem veljače oko 25% osnovnih plaćanja i tamo u svibnju/lipnju još 15% osnovnih plaćanja.
Tako da na ovih 79€/ha, očekujem još u veljači 31€/h i u svibnju 20€/ha.
Druga je priča što mi je prije vrijednost prava bila oko 160€ pa sam dobivao i više osnovnih plaćanja.
Treba se okrenuti konzervacijskoj poljprivredi, zaštiti leptira i kosca, cvjetne trake, povrće bob, mak, uzgajati živice itd.
Zaszo su nas zaboravili, znaci nitko koga znas u krugu nije dobio, sto nam rade....Kako mi se čini...to je to za danas....Zadarska ništa...niti meni niti u mom krugu..
Iskreno eto nas desetak koji se znamo i čujemo...nikome ništa...Zaszo su nas zaboravili, znaci nitko koga znas u krugu nije dobio, sto nam rade....