Ni mi, a isto odustali 14.Evo ja nisam nista dobila..
Ni mi, a isto odustali 14.Evo ja nisam nista dobila..
Isto. Ja mislim da to znači da nas kojima tako stoji još nisu obradili 🤷🏻♂️Kod mene u monitoringu za zelene, žute i plave pod ekspertnog procjeni označeno da nema aktivnosti, što je sad to...
Ma ja danas dobio avans za osnovno placanje, jedna crvena bila i 09.11.odustali od nje , nama koji smo odustali od crvene treba proci 15 dana i onda puste dalje na obradu, u petak mi bilo 15 dana i danas sjelo osnovno. Gledam sad u monitoringu za zute i plave i zelene parcele pise mi kod te eksperte procjene NE, dakle to nije uvjet za isplatu avansa. Nekome ce to biti uvjet-vjerovatno onima koji nisu odustali od crvene.Jebe lud zbunjenog ovdje ...da oni nama nitko ne znaju reći ništa....a iščekivanje izludi ...nikakvog redosljeda...danima kroz naša pisanja pokušavam shvatiti nekakav red...nekakvo pravilo ...ali džabe....ništa s ničim
Ovo DA-znaci da su kod tebe za tu parcelu proveli ekspertnu procjenu poljoprivredne aktivnosti.Ali sto su zakljucili? Vidim da pise 26%slicnosti s kulturom sa zahtjeva, nadam da je to dovoljno i da budes dobio avans.
Bit ce ti to ok, samo nek prode 15 dana i onda mozda jos dan, dva i eto vidit ces🙂Baš zajebavaju ...da čovjek više ne zna šta da misli ...bome kod tebe kako su ti rekli tako je i bilo ...meni rečeno da sam u obradi ...sutra mi istječe 15 dana ...pred nama je ...pa ćemo vidjeti šta će biti
Piše li vam na toj crvenoj Ekspertna procjena, Da ili Ne?Upravo zvao rekli mi da sam u prvom krugu isplate i da ce isplatit predujam do sljedece srijede.Imam jednu crvenu.
Kod mene ni ne piše ekspertna procjena a radi se o livadi koja je uredno košena.Uglavnom receno mi je da je sve uredu i da ide isplata do srijedePiše li vam na toj crvenoj Ekspertna procjena, Da ili