Ni mi. To su valjda pustili " sporadično" da imamo o čemu razglabat. Jer nam ti novci baš fale za novog bmw 😤Jucer su bili neki poticaji za mlade?
Ja nisam nista dobio
To je na početnoj strani na dnu ispod poljoprivredno gospodarstvo, ruralni razvoj , ribarstvo pa tek to zajednička org tržišta,Jel tko ovo več prijavio Program potpore za kompenzaciju rasta troškova proizvodnje u sektoru ratarstva - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju ja pokušavam ali nikako da nađem ovo
2. KORAK Ulazak u Nacionalne potpore na AGRONET-u Korištenjem korisničkog imena i lozinke ući u sučelje AGRONET-a te na početnom pregledniku u modulu „Poljoprivredno gospodarstvo“ odabrati „Zajednička organizacija tržišta“. ja to nevidim a vi ?
https://www.apprrr.hr/wp-content/up...-ucitavanje-dokuemntacije-putem-AGRONET-a.pdf
Da, ja sam ucitao datoteku,potvrdio i isprintao zahtjev i sad poslao.Ja vidim.
Dali samo onu izjavu treba učitati i onda se dobije zahtjev i on se šalje u agenciju?
Došlo je to da nas taru dok nas ne uništeBože dragi šta je ovo doslo
El i izjavu šalješ ili samo zahtjev?Da, ja sam ucitao datoteku,potvrdio i isprintao zahtjev i sad poslao.
Kako znaš da neće prije 2mj, meni je bila za stoku sad čekam za zemlju pa ih još nema...Došlo je to da nas taru dok nas ne unište
Meni je upravo danas kontrola bila. A imao sam 4 crvene i uslikao sam GTF i potvrđeno je da su u redu. I ipak mi pošalju kontrolu. Tako da prije 2.mj ništa od predujma. Tako mi je bilo i lani. Sramota što rade od seljaka