Nek ti pošalju pisani dokaz gdje si i što pogriješio....jel ti bila kontrola na terenu? Ne znam.kako mogu bez kontrole kod klopki i zutih ploča naći grešku? Osim ak možda fulamo veliko i malo slovo u evidenciji...Svake godine sve isto radim za klopke vec 5 godina i sad odjednom nesto ne valja.
Naravno da cu trazit sve pisano,nikakve kontrole nije bilo!Nek ti pošalju pisani dokaz gdje si i što pogriješio....jel ti bila kontrola na terenu? Ne znam.kako mogu bez kontrole kod klopki i zutih ploča naći grešku? Osim ak možda fulamo veliko i malo slovo u evidenciji...
Ako ovdje ima mljekara još, sjećate se 2012 kad smo dobiti papire sa lijepim iznosima da će nam biti plaćeno kad bude bolje stanje u državi ? Lijepa cifra je bila na papiru , kod mene preko 300 000 kuna..no do dana današnjeg nitko ni ne spominje to...tako da..izvući će se oni i s ovime..a mi ? Tko propao tko ostao 😡
Decki jel vam ovisi to o zupaniji. Mene ploce,gnojivo i zatravnjivanje isplatito sve do 15.6. u punom iznosu. Jos stare iaks mjere. Pozeska zupani
Slažem se,moje parcele koje su bile pod starim iaks mjerama su isplacene a nove nistaMislim da nema veze sa županijom već sa novim mjerama.. koliko sam popratila ovdje svi koji su imali Iaks mjere po starom dobili su full iznose. Mi iz "novog ciklusa" smo u problemu.