• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Bracika

Aktivni član
Tu od
23 Ožu 2011
Poruka
251
Jel se sjecas u kojem postotku ti je bilo procijenjenno?
Nisam ja niti itko drugi vjerojatno vidio te procjene, to ide valjda po općinama, svima isto. Nemaju oni vremena za procjenjivanje

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
Upravo sjelo - Preraspodjeljno i dobio potporu depopuliranim područjem šta sam prijavio prije kojih mjesec, dva

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,747
Najbolje bi bilo da se svi poticaji ukinuti,sve agencije i svi uredi te svi parafiskalni nametima (y)

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
37
Upravo sjelo - Preraspodjeljno i dobio potporu depopuliranim područjem šta sam prijavio prije kojih mjesec, dva
Koliko si dobio po ha za depopulir.podrucja? Mi 41 euro.

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
@Prunus ja imam 10,5 HA prijavljenog, sjelo mi je 472€. Po tome bi rekao da je tako kako ste Vi napisali. Jesu uopce rekli koliko isplacuju? Vise sam zaboravio sta je pisalo. Mislim da nisu,samo je trebalo kliknuti na Agronetu.

MakisaKZZ

Član
Tu od
22 Tra 2021
Poruka
80
Ne.Imali su budzet i taj iznos su podijeli po prijavljenim ha.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Prunus

Član
Tu od
21 Lis 2020
Poruka
37
Mi smo uvijek bili ZPO bez degresivnosti i za to je predviđeno 132 eura. Ali kak se vise pravila ne poštuju kad je potpora u pitanju dobro da su i ovoliko dali.

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
4

Ne.Imali su budzet i taj iznos su podijeli po prijavljenim ha.
Ali niko nezna koliko se je opće ljudi prijavilo za depopulirana područja..garantirano jedno 30-40% ljudi opće nisu prijavili jer nisu ni znali za mjeru

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
@veksi8 ja sam zadnji dan to napravio meni i mom tati, saznao sam jer sam išao nešta pogledati na agronet. Dva starija susjeda nisu dobili jer eto,ne znaju na mobitel a jos manje na kompjuter te agronet. Trazio sam ih da mi daju lozinku i korisnicko ime da im poklikam ali nisu uspjeli taj dan naci papire i jbg,ode potpora.

veksi8

Novi član
Tu od
20 Ožu 2024
Poruka
4
isto i kod mene puno starijih ljudi nula bodova od prijave na tu mjeru...tak da im je ostalo puno neprijavljenih garantirano tak da bi trebalo biti vjerojatno za normalnu raspodjelu kak su i napisali u pravilniku

Najnoviji postovi

Na vrh