• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Tu od
17 Lis 2024
Poruka
35
Ništa od odlazaka na izbore.
Nema novca nema ni za putovanje da se odvezem na izbore!

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
Ja sam dobio upravo od svoje županije , Sisačko Moslavačke , POTPORA U POLJOPRIVREDI - ZAŠTIĆENE PASMINE.

Prijavio sam 5 kobila

zeus505

Novi član
Tu od
20 Stu 2023
Poruka
21
koliko po komadu eura daje sisacka zupanija ?
Znam da mi u zagrebackoj dobijemo dosta manje od vas

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Aktivni član
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
158
koliko po komadu eura daje sisacka zupanija ?
Znam da mi u zagrebackoj dobijemo dosta manje od vas
Dobio sam 1325€ na 5 konja. To je bio i maksimum šta se moglo dobiti sveukupno.
Po ovome ispada 265€ po konju

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,829
Čitam i pitam se da li to ima ikakvog smisla? Poticaja nema ili je isplaćen djelomično. Netko nešto u čudu pita što se dešava. Nitko nema konkretan odgovor. I tako iz kruga u krug. Osim nekakvog zivkanja i dopisivanja, bez ikakvog rezultata, nema drugih aktivnosti. Udruge šute, veliki proizvođači šute, ministar se sakrio u rupu. Jedino mali nešto mrnđaju i čudom se čude, a nisu svjesni da su njihovi dani odbrojani. Poljoprivredna komora je na svu tu situaciju, kao Božićnu čestitku, angažirala fiškala da pokupi i to malo novaca što je ostalo malome poljoprivredniku. Vide da mogu raditi što hoće i u pravu su. Ovaj narod voli kad ga se gazi i je.e. Drugo ne može ni očekivati. Vidim da HDZ-u rejting ponovno raste i onda se po stoti puta pitam tko je tu lud? I uvijek dolazim do istog odgovora. Pa ja sam lud kaj se uopće javljam i pišem u ovoj temi, a znam da je to uzalud. Uvijek narod ima ono što i zasluži. U buduće ću u velikom luku izbjegavati ovu temu jer mi zbog nje proradi gastritis, a toga mi je i ovako previše. Živjeli vi meni i nemojte zaboraviti platiti članarinu HPK i troškove odvjetnika da si i oni mogu zasladiti za Božić.

Najnoviji postovi

Na vrh