• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

uredbaEU 2021

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2024
Poruka
79
Ništa od odlazaka na izbore.
Nema novca nema ni za putovanje da se odvezem na izbore!

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
191
Ja sam dobio upravo od svoje županije , Sisačko Moslavačke , POTPORA U POLJOPRIVREDI - ZAŠTIĆENE PASMINE.

Prijavio sam 5 kobila

zeus505

Novi član
Tu od
20 Stu 2023
Poruka
21
koliko po komadu eura daje sisacka zupanija ?
Znam da mi u zagrebackoj dobijemo dosta manje od vas

Posljednje uređivanje od moderatora:

MarkoD

Dobro znana faca
Tu od
2 Svi 2023
Poruka
191
koliko po komadu eura daje sisacka zupanija ?
Znam da mi u zagrebackoj dobijemo dosta manje od vas
Dobio sam 1325€ na 5 konja. To je bio i maksimum šta se moglo dobiti sveukupno.
Po ovome ispada 265€ po konju

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,367
Čitam i pitam se da li to ima ikakvog smisla? Poticaja nema ili je isplaćen djelomično. Netko nešto u čudu pita što se dešava. Nitko nema konkretan odgovor. I tako iz kruga u krug. Osim nekakvog zivkanja i dopisivanja, bez ikakvog rezultata, nema drugih aktivnosti. Udruge šute, veliki proizvođači šute, ministar se sakrio u rupu. Jedino mali nešto mrnđaju i čudom se čude, a nisu svjesni da su njihovi dani odbrojani. Poljoprivredna komora je na svu tu situaciju, kao Božićnu čestitku, angažirala fiškala da pokupi i to malo novaca što je ostalo malome poljoprivredniku. Vide da mogu raditi što hoće i u pravu su. Ovaj narod voli kad ga se gazi i je.e. Drugo ne može ni očekivati. Vidim da HDZ-u rejting ponovno raste i onda se po stoti puta pitam tko je tu lud? I uvijek dolazim do istog odgovora. Pa ja sam lud kaj se uopće javljam i pišem u ovoj temi, a znam da je to uzalud. Uvijek narod ima ono što i zasluži. U buduće ću u velikom luku izbjegavati ovu temu jer mi zbog nje proradi gastritis, a toga mi je i ovako previše. Živjeli vi meni i nemojte zaboraviti platiti članarinu HPK i troškove odvjetnika da si i oni mogu zasladiti za Božić.

Najnoviji postovi

Na vrh