• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Isplata poticaja

Konjokradica

Član
Tu od
23 Tra 2023
Poruka
80
Hahaha de su sad oni likovi koji placaju komori, lepo ja kazem ako ste u poreznoj cisti ne morate nista placati, tako ni moj susjed ne placa hapih, vec 10 godina, dug preko 4 k eura, ali nema ga na poreznoj jer ne treba placati

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,024
Ovaj plus bi mogao u političare, dobro ga sere 🤣
Ako si na javnom forumu, nisi na javnom WC-u. Biraj riječi jer nikad neznaš s kim razgovaraš. Ako je to tvoj vrhunski domet i kultura, pokrij se, ili školski sjedi 1.

A sad pojasni drugima i meni, što sam vam krivo napisao, malo budi temeljit i sad ti poklopi sve moje životne nebuloze sa svojom pameti. Čekam tvoj odgovor.

Ajde plus-minus kaj vec jesi pricitaj razgovjetno i polako za koga sam ja napisala da je fuj! Moze😉
Može, napisala / napisao si da su "fuj" svi oni koji u kupovinu dolaze u nedjelju. Istovremeno ti zato moraš radi toga raditi.
Ti radiš jer ti treba radno mjesto i redovita mjesečna plaća, a radno mjesto je opet tvoj vlastiti izbor. Zato nemoj se obrecnuti s "fuj" prema nikome, jer nemaš pojma što drugi ljudi, kako i kada rade. Ponavljm se, ako ti je na poslu fuj, daj otkaz i zaposli se u trgovini parfema.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Hahaha de su sad oni likovi koji placaju komori, lepo ja kazem ako ste u poreznoj cisti ne morate nista placati, tako ni moj susjed ne placa hapih, vec 10 godina, dug preko 4 k eura, ali nema ga na poreznoj jer ne treba placati
Po čemu si ti to zaključio da ne treba plaćati?
@plus a zakaj tvoji nebi dali otkaz pa imali bolje radno vrijeme i kupovali radnim danom ak ćemo već tak

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,024
@mika
Za početak recimo jedan dobar razlog je taj što su završili fakultete, rade ozbiljne i vrlo odgovorene i u društvu priznate poslove. Provedu cijele dane i tjedan na vrlo kompliciranim poslovima, koji često nemaju voznog reda.
Za razliku od onih kojima su oni fuj. Poštujem svakog poštenog prodavača tim više ako je ugodna i pristojna osoba.

Mareleona

Aktivni član
Tu od
4 Lip 2018
Poruka
155
Može, napisala / napisao si da su "fuj" svi oni koji u kupovinu dolaze u nedjelju. Istovremeno ti zato moraš radi toga raditi.
Ti radiš jer ti treba radno mjesto i redovita mjesečna plaća, a radno mjesto je opet tvoj vlastiti izbor. Zato nemoj se obrecnuti s "fuj" prema nikome, jer nemaš pojma što drugi ljudi, kako i kada rade. Ponavljm se, ako ti je na poslu fuj, daj otkaz i zaposli se u trgovini parfema.
Nist ja ne moram !! radim kaj hocu i kad hocu! A ti smiri zivce i na krivoj stranici komentiras rad nedjeljom i kaj tko radi i kaj tko misli o nekome ! Mislim da ti ima stranica rad nedjeljom forum i stranica tko kaj radi posao hr isto forum pa da probas tam maltretirati ljude! Tu ti je stranica poljoprivredni poticaj forum!:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Moslavka

Novi član
Tu od
26 Stu 2024
Poruka
4
Mi koji nismo ni centa avansa dobili još, zna li tko šta hoće li biti ovaj mjesec, kontrola 4 oka se čeka već mjesec dan i više.

Željo

Član
Tu od
1 Ruj 2023
Poruka
45
Mi koji nismo ni centa avansa dobili još, zna li tko šta hoće li biti ovaj mjesec, kontrola 4 oka se čeka već mjesec dan i više.
Evo niste jedini. Niti ja nisam jos uvijek dobio nista,a jedini odgovor im je da je administrativna kontrola u tijeku. I ako ovaj tjedan ne bude nikakve uplate da ih opet zovem.

Najnoviji postovi

Na vrh